Μαζί Ενωμένοι με δράσεις αγάπης… στο ΕΝΕΕΓΥΛ Ωρωπού!

Μια εξαιρετική Δράση Αγάπης φιλοξένησε το ΕΝΕΕΓΥΛ Ωρωπού δίνοντας χαρά στους μαθητές του και σε όλους όσοι παρευρέθηκαν στον προαύλιο χώρο του Σχολείου, την Κυριακή το απόγευμα 22 Μαΐου 2022.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με Αρτοκλασία που ευλόγησε ο πάτερ Αντώνιος Παπαχαραλάμπους και Αρχιερατικός Επίτροπος Ωρωπού, Καπανδριτίου και Μαραθώνος, για να συνεχιστεί με παιχνίδια από το «ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΓΙΑ ΑΜΕΑ ΕΛΛΑΣ» του Νικηφόρου Κοτρίδη.

Η συνδιοργάνωση ήταν από το  «ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΓΙΑ ΑΜΕΑ ΕΛΛΑΣ», την Κ.Ε.Δ.Ω., τη Β/μια Σχολική Επιτροπή Δήμου Ωρωπού και το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων και Φίλων με Αυτισμό και Ειδικές Ανάγκες «Η ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ» αποδεικνύοντας ότι Μαζί Ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε Δράσεις Αγάπης προφέροντας στο κοινωνικό σύνολο.

Ο Πρόεδρος της Β/μιας Σχολικής Επιτροπής Παναγιώτης Κιούσης στον χαιρετισμό του εξέφρασε τη στήριξή του για να πραγματοποιηθούν κι άλλες παρόμοιες δράσεις.

Ο Διευθυντής του ΕΝΕΕΓΥΛ Ωρωπού Δημήτρης Δεληγιάννης μίλησε στην «Άποψη τώρα» για τη λειτουργία του Σχολείου και εξέφρασε την αναγκαιότητα στέγασης του … στον ίδιο χώρο, ώστε ο Δήμος Ωρωπού να έχει μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική μονάδα για τα ΑΜΕΑ.

Η Πρόεδρος του Σωματείου Μαρία Κασαμπαλάκου μίλησε για την εκδήλωση που ήταν η πρώτη διά ζώσης μετά από τα δύο χρόνια πανδημίας και είπε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες δράσεις.

Ο Νικηφόρος Κοτρίδης Πρόεδρος του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΓΙΑ ΑΜΕΑ ΕΛΛΑΣ είπε ότι η εκδήλωση είναι μέσα στο πλαίσο των δράσεων που προγραμματίζει ο φορέας για όλο το χρόνο σε διάφορες πόλεις στην Ελλάδα και αφορά παιχνίδια για γνωρίζουν τα παιδιά το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και να διασκεδάσουν τα παιδιά και να γεμίζουν χαρά.