Μαζική αγροτική διαμαρτυρία στην Αθήνα στις 18 Νοεμβρίου

11.11.2015

Την απόφασή τους να κατέβουν μαζικά στην Αθήνα, στις 18 Νοεμβρίου, ώστε να διαμαρτυρηθούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ανακοίνωσαν οι εκπρόσωποι των κτηνοτροφικών ομοσπονδιών της χώρας που συμμετείχαν στην πανελλαδική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα.

Η κάθοδος αναμένεται να είναι μαζική, ενώ προβλέπεται επίσης η παρουσία τρακτέρ και ζώων. Συγκεκριμένα στην κοινή σύσκεψη που συγκάλεσαν οι επιτροπές αγροτών και κτηνοτρόφων από την Κεντρική Ελλάδα, συμμετείχαν εκπρόσωποι από τη Βόρεια Ελλάδα, την Ήπειρο, την Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα, την Πιερία και τη Θεσσαλία, ενώ την ίδια απόφαση έλαβε και η τοπική Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Νομού Λάρισας.

Επίσης σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΕΚ, αναφέρει ότι μαζί με όλες τις οργανώσεις των αγροτών και κτηνοτρόφων της χώρας, συμμετέχει στις κινητοποιήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιφέρεια σε όλη τη χώρα και θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την Πανελλαδική κινητοποίηση που συμφωνήθηκε να γίνει στην Αθήνα, στο Σύνταγμα, την Τετάρτη (18/11/2015). Καλεί όλα τα μέλη του και τους κτηνοτρόφους όλης της χώρας, «να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις και να είναι όλοι παρόντες στο Σύνταγμα, για να αποτρέψουν τα μεγαλύτερα δεινά που έρχονται».