Μαζική συγκέντρωση της ΚΟ Ωρωπού του ΚΚΕ με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις

 

 

Το απόγευμα του Σαββάτου 13/6 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση-συζήτηση της ΚΟΒ Ωρωπού του ΚΚΕ με θέμα τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις.

 

 

Είναι χαρακτηριστική η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και η διάθεσή του για ενημέρωση. Τη συγκέντρωση άνοιξε ο γραμματέας της ΚΟΒ Ωρωπού, που τόνισε την ανάγκη οργάνωσης των λαϊκών στρωμάτων της περιοχής, με αιχμή τα οξυμένα προβλήματα (υγεία, περιβάλλον κλπ), και την πλαισίωση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας που πρωτοστατεί στη λύση τους.

 

 

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Γιάννης Γκιόκας, βουλευτής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ο οποίος μεταξύ άλλων, τόνισε ότι πραγματική ρήξη για το λαό σημαίνει έξοδος από την ΕΕ, σημαίνει μονομερής διαγραφή του χρέους, με τον λαό να είναι ο αφέντης στον τόπο του. Ανέλυσε τις πολιτικές εξελίξεις υπογραμμίζοντας ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ετοιμάζει νέα αντιλαϊκά μέτρα και νέα μνημόνια για το λαό, τη στιγμή που με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου προχωράει σε νέες φοροαπαλλαγές για τους μεγαλοεπιχειρηματίες, νομιμοποιώντας συναλλαγές τους από λαθρεμπόριο, απάτες ή ακόμα και μαύρο χρήμα.

 

 

Ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους, που με τις ερωτήσεις ή τις τοποθετήσεις τους, δήλωσαν ότι δίνουν τις δυνάμεις τους για την οργανωμένη αντίδραση απέναντι στα νέα μνημόνια και για την ανάκτηση των απωλειών με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

 

ΚΚΕ ΓΚΙΟΚΑΣ 13-6-2015