Μαθητής επιτέθηκε σε καθηγητή την ώρα των εξετάσεων σε λύκειο

Σοβαρές καταγγελίες για ξυλοδαρμό ενός καθηγητή από μαθητή την ώρα που διεξάγονταν εξετάσεις σε λύκειο της Κύπρου. Το περιστατικό συνέβη σε εξεταστικό κέντρο μπροστά στα μάτια άλλων μαθητών.

Όπως μετέδωσε ο Φιλελεύθερος υπήρξε μία αψιμαχία μεταξύ του καθηγητή και του μαθητή όσον αφορά το θρανίο που θα καθίσει ο δεύτερος με αποτέλεσμα να μεταφερθεί μόνος του σε άλλη αίθουσα. Όταν ο μαθητής έφυγε, ο καθηγητής φέρεται να σχολίασε κάτι προσβλητικό για εκείνον ή τουλάχιστον έτσι να το εξέλαβε συμμαθητής του πρωταγωνιστή της ιστορίας, ο οποίος και ενημέρωσε μέσω μηνύματος τον φίλο του

Τότε ήταν που ο μαθητής που είχε απομονωθεί σε άλλη αίθουσα επέστρεψε και επιτέθηκε με άγριες διαθέσεις στον καθηγητή, με τον τελευταίο να αντιδρά με τη σειρά του και το εξεταστικό κέντρο να μετατρέπεται σε ρινγκ.

Σε δηλώσεις του στο philenews.com, o πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ, Γιάννος Σωκράτους ανέφερε ότι έχει πληροφορηθεί το περιστατικό από τον διευθυντή του σχολείου και δυστυχώς έρχεται να προστεθεί σέ όσα λέχθηκαν τις προηγούμενες μέρες περί ασφάλειας και υγείας στους σχολικούς χώρους από πλευράς των εκπαιδευτικών οργανώσεων.