Μαρία Απατζίδη: Να δεσμευτεί προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ αν θέλει συνεργασία με το ΜέΡΑ25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η βουλεύτρια  Ανατολικής Αττικής του ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη, καλεσμένη του Γιώργου Βαθιώτη στην εκπομπή «Χωρίς Χρώμα», τοποθετήθηκε σχετικά με τα σενάρια περί προοδευτικής διακυβέρνησης και τυχόν συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλες προοδευτικές δυνάμεις.

Η κυρία Απατζίδη ξεκαθάρισε πως από την μεριά του ΜέΡΑ25 αυτό προϋποθέτει προεκλογικές συνεννοήσεις στη βάση προγραμματικής σύγκλισης και δεσμεύσεων. Αν δεν υπάρξουν οι απαραίτητες δημόσιες δεσμεύσεις, το ΜέΡΑ25  δεν συζητά μετεκλογικά για καμία συνεργασία.

Στην ερώτηση του κου Βαθιώτη  αν, σε περίπτωση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΜέΡΑ25 θα ζητήσει συγκεκριμένα υπουργεία, η Μαρία Απατζίδη  απάντησε «Δεν μας απασχολούν τα πόστα, δεν συζητάμε κάτι τέτοιο». Το ΜέΡΑ25 έχει συγκεκριμένες προτάσεις για τα κρίσιμα ζητήματα που ταλανίζουν τον πολίτη και επ`αυτών ζητά συγκλίσεις και συμφωνίες , προεκλογικά. Τα κόκκινα δάνεια, το Χρηματιστήριο Ενέργειας, ο ΦΠΑ, η πράσινη ενέργεια, η ανεργία και ο πληθωρισμός, είναι θέματα που δεν μπορούν να περιμένουν.

Το ΜέΡΑ25 ζητά επίσης να χυθεί άπλετο φως στο θέμα των υποκλοπών, που πλήττει κατάφωρα τη Δημοκρατία.