Μαρία Απατζίδη: Ο λαός γνωρίζει ότι το ΜέΡΑ25 αγωνίζεται για τα λαϊκά ζητήματα, και για αυτό τον λόγο θα μας στηρίξει στις εκλογές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο λαός γνωρίζει ότι το ΜέΡΑ25 αγωνίζεται για τα λαϊκά ζητήματα, και για αυτό τον λόγο θα μας στηρίξει στις εκλογές

Η βουλεύτρια του ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη, καλεσμένη του Νίκου Μπαρδούνια στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά, μιλάει για την ιδιωτικοποίηση του νερού από την Μητσοτάκης Α.Ε, την αύξηση των επιτοκίων στους δανειολήπτες, το κατάπτυστο σχέδιο Ηρακλής και την ομηρία των δανειοληπτών που χάνουν τα σπίτια τους και μάλιστα με την σφραγίδα του Αρείου Πάγου. Η κα Απατζίδη αναφέρει τις προτάσεις που έχει καταθέσει το ΜέΡΑ25 για την ανακούφιση των δανειοληπτών και την πραγματική αντιμετώπιση των κόκκινων δανείων.

Επιπλέον, η βουλεύτρια μιλάει για τις εκλογικές συνεργασίες και την ανάγκη ρήξης με την εγχώρια και ξένη ολιγαρχία, για την αύξηση της εγκληματικότητας και της διαφθοράς στη χώρα παρά τις εκατοντάδες προσλήψεις αστυνομικών από την κυβέρνηση Μητσοτάκη – ενώ παράλληλα αυξάνεται η κρατική καταστολή απέναντι στις λαϊκές διαμαρτυρίες. Χαρακτηρίζει δολοφονικό το δυστύχημα στα Τέμπη και αποδίδει ευθύνες σε όλες τις μνημονιακές κυβερνήσεις, με προεξάρχουσα την τωρινή. Τέλος, η κα Απατζίδη σημειώνει την αυξανόμενη εκλογική δυναμική του ΜέΡΑ25 και δηλώνει αισιόδοξη για τις επερχόμενες εκλογές..