Μαρία Απατζίδη: Το κορίτσι της διπλανής πόρτας του ΜέΡΑ25 στις Αχαρνές

«Είμαι το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Η Μαρία που απαντούσε στον Κωτσόβολο στους πελάτες, η Μαρία της γειτονιάς, η Μαρία  δίπλα σε κάθε συνάνθρωπο που είχε την ανάγκη στήριξης. Είμαι μια από σας. Έτσι με γνωρίσατε και χτίσαμε μεταξύ μας δεσμούς εμπιστοσύνης.  Η νεότερη Βουλεύτρια του Ελληνικού Κοινοβουλίου με το ΜεΡΑ25. Είμαι η Μαρία Απατζίδη».

Κάπως έτσι αυτοσυστήνεται η Μαρία Απατζίδη στους πολίτες στις προεκλογικές συγκεντρώσεις της, κερδίζοντας το ακροατήριο με την αμεσότητα, το χαμόγελο και το λόγο της. Με το πάθος της να αλλάξει τον κόσμο ή τουλάχιστον να κάνει καλύτερο τον κόσμο που ζούμε. Έτσι συστήθηκε και την Τετάρτη 10 Μαΐου, στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Δημαρχείο Αχαρνών, στο Μενίδι.

Η Μαρία Απατζίδη υποψήφια Βουλεύτρια με το ΜέΡΑ 25 στην Ανατολική Αττική, παλεύει, καθημερινά, για τις ιδέες της, τα δικαιώματα των εργαζόμενων, ενάντια στις απολύσεις, για τους νέους,  για μια καλύτερη κοινωνία. Για μια Ελλάδα υπερήφανη, ανεξάρτητη, ενάντια στο μιντιακό και οικονομικό κατεστημένο. Για ένα καλύτερο αύριο μέσα από τις τάξεις του ΜέΡΑ 25, δίπλα στον Γιάνη Βαρουφάκη, χωρίς εξαρτήσεις. Καλεί τους πολίτες σε ρήξη με το κατεστημένο, το σάπιο, το αναχρονιστικό.

Κατά την ομιλία της στο Μενίδι στήριξε τις θέσεις του κόμματός της ζητώντας τη θετική ψήφο των πολιτών, για να έχει φωνή στη Βουλή το ΜεΡΑ 25 και μέσω αυτού οι αδύναμοι πολίτες. Να συνεχίσει να είναι η φωνή τους. Άλλωστε η Βουλεύτρια του ΜέΡΑ 25 στα τέσσερα χρόνια στο Κοινοβούλιο τίμησε την εμπιστοσύνη των πολιτών στο πρόσωπό της καταθέτοντας 700  επίκαιρες ερωτήσεις, αριθμό, εξαιρετικά, μεγάλο για νέο Βουλευτή.

Η Μαρία Απατζίδη είναι ένα πρόσωπο που αξίζει και πρέπει να ξαναβρεθεί στο Κοινοβούλιο για να συνεχίσει ένα σημαντικό έργο, προς όφελος των πολιτών και της Ανατολικής Αττικής.

Στην ομιλία της Μαρίας Απατζίδη παρέστη και ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός.