Μαρία Απατζίδη: Το χειρότερο πρόσωπο των μνημονιακών πολιτικών είναι αυτό του Κυριάκου Μητσοτάκη  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Μαρία Απατζίδη φιλοξενήθηκε στο Ραδιο Μέρα στις 27/1/23 με αφορμή την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας προς την κυβέρνηση από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Η κα Απατζίδη, μεταφέροντας το κλίμα της συνεδρίασης της Βουλής στην εκπομπή Το Στίγμα της Μέρας με τον Γιώργη Χρήστου, ανέφερε ότι η πρόταση δυσπιστίας είναι μια πρόταση μομφής στην ολιγαρχία. «Κακά τα ψέματα, όλα τα συστημικά κόμματα είναι αγκαλιά με την ολιγαρχία, ντόπια και ξένη».

Για τον πρωθυπουργό, η βουλεύτρια του ΜέΡΑ25 είπε ότι καταφεύγει σε θεατρινισμούς και  αυτογελοιοποιείται όταν πρώτα λέει ότι δεν υπάρχει επισύνδεση με τον κύριο Ανδρουλάκη, μετά ότι δεν υπάρχει predator και ότι δεν ξέρει τίποτα για ό,τι κάνει η ΕΥΠ, ενώ ο ίδιος έχει χρίσει εαυτόν επικεφαλής της ΕΥΠ!

Η κα Απατζίδη τοποθετήθηκε επίσης για τις υποκλοπές  επικοινωνιών των στελεχών της κυβέρνησης, λέγοντας ότι οι παρακολουθήσεις έγιναν για να επιβεβαιώνεται η υλοποίηση των δεσμεύσεων της κυβέρνησης.

Διαπίστωσε τάσεις μεταστροφής του ενδοκομματικού κλίματος στη Νέα Δημοκρατία κ ότι ο κος Μητσοτάκης είναι απομονωμένος ακόμα και μέσα στο κόμμα του.

Τέλος, η κύρία Απατζίδη αναφέρθηκε στον πανικό που έχει δημιουργήσει το ΜέΡΑ25 με τις προτάσεις και τις δράσεις του στο κατεστημένο, και απόδειξη αυτού είναι ότι τα συστημικά μέσα τις αποσιωπούν, ενώ  «το σύστημα» καταφεύγει σε μηνύσεις εναντίον βουλευτών του ΜέΡΑ25.