Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Καλύτερα με τη Νατάσα παρά με άλλη

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έδωσε την… ευχή της στον πατέρα της Αλέξανδρο

«Χαίρομαι! Είναι γλυκό κορίτσι η Νατάσα. Την ξέρω πολλά χρόνια. Προτιμώ τη Νατάσα, που είναι εκκεντρική και αληθινή, παρά οποιαδήποτε άλλη».

Μ’ αυτά τα λόγια η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση του πατέρα της με τη Νατάσα Καλογρίδη.

Η μοναχοκόρη που απέκτησε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με τη Ζωή Λάσκαρη στέκεται πλήρως στο πλευρό του μπαμπά της, δηλώνοντας σύμφωνη με την απόφασή του να ξεκινήσει μια νέα σχέση, και ας πέρασαν μόλις εφτά μήνες από τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας της.

Η παραγωγός και ηθοποιός πλέον Μαρία Ελένη, που ανέλαβε τα ηνία του θεάτρου «Ζωή Λάσκαρη», επιθυμεί να επιστρέψουν το χαμόγελο και η χαρά στη ζωή του πολυαγαπημένου της πατέρα.

«Καλά κάνει»

«Δεν έχει να δώσει λόγο σε κανέναν τι κάνει. Ενοχλεί κανέναν; Είναι καλά; Είναι ήρεμος; Γελάει πάλι; Η Νατάσα, αν μπορεί να του δίνει μια γλυκύτητα και μία χαρά, καλά κάνει και είναι μαζί του. Το φάρμακο του θανάτου είναι η ζωή και αυτή τη στιγμή ζει ο πατέρας μου» ανέφερε μιλώντας στο «Πρωινό» και πρόσθεσε: «Πόσα χρόνια θα ζήσει ακόμη ο πατέρας μου; Δέκα; Δεκαπέντε; Καλά κάνει, από τη στιγμή που τη μία είσαι και την άλλη δεν είσαι. Θα είμαι έως τον θάνατο μαζί με τον πατέρα μου σε ό,τι επιλογή κι αν κάνει» είπε και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Η ίδια, μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ολοι μου οι φίλοι ντράπηκαν να με πάρουν να μου το πουν, γιατί δεν βλέπω τηλεόραση στο σπίτι μου. Ολοι σοκαρίστηκαν λίγο…». Οχι όμως και η Μαρία Ελένη, που με τη στάση της απέδειξε πόσο πολύ αγαπάει τον μπαμπά της.