Μαρία Κορινθίου: Η απάντησή της σε σχόλιο που την χλευάζει για την ερμηνεία του Επιτάφιου Θρήνου

Η ηθοποιός δεν δίστασε να τοποθετηθεί δημόσια

ε πρωτοβουλία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του φιλανθρωπικού οργανισμού της, την «Αποστολή» τα εγκώμια της Μεγάλης Εβδομάδας αποδόθηκαν φέτος στα νέα ελληνικά.

Τα βίντεο με τις ακολουθίες της Μεγάλης Πέμπτης και της Μεγάλης Παρασκευής αναρτήθηκαν στο youtube, ενώ την αφήγηση κάνουν οι ηθοποιοί Μαρία Κορινθίου και Παναγιώτης Πετράκης.

Φαίνεται όμως υπήρχαν και ορισμένοι που δεν είδαν με θετικό μάτι την ερμηνεία της Μαρίας Κορινθίου στον «Επιτάφιο Θρήνο» στα νεοελληνικά.

«Μην σας κάνει εντύπωση που η Μαρία Κορινθίου θα ερμηνεύσει τον Επιτάφιο Θρήνο στο κανάλι της Αρχιεπισκοπής στο YouTube. Της το είχε ζητήσει ο Απόστολος Παύλος στην Επιστολή του Προς Κορινθίου» ήταν η ανάρτηση που ενόχλησε τη Μαρία Κορινθίου και δεν δίστασε να τοποθετηθεί δημόσια.

Η Μαρία Κορινθίου αναδημοσίευσε την συγκεκριμένη ανάρτηση και απάντησε: «Εδώ ο Αγαπητός πιέζεται και χλευάζει ……μπράβο αγαπητέ που χλευάζεις και ειρωνεύεσαι τον σκοπό και τον λόγο για κάτι τόσο σοβαρό. Και από κάτω όλοι οι ανίδεοι, που ούτε καν γνωρίζουν για τον επιτάφιο Θρήνο και τα εγκώμια. Κρίμα μέρες που είναι, αλλά αυτό υποδηλώνει το ποιόν του καθενός. Δυστυχώς εμένα θλίψη μου προκαλεί και όχι γέλιο και ειρωνεία. Να είστε καλά…».