Μαρίνα Πατούλη: Αυτό βρίσκω αφροδισιακό σε έναν άνδρα

H Μαρίνα Πατούλη, σύζυγος του νέου Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, έδωσε σσυνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό STAR  και μίλησε για όλα

Η κ. Πατούλη αναφέρθηκε επίσης στο γάμο της και μίλησε για την ίδια και τον χαρακτήρα της. «Για να διατηρηθεί ο έρωτας, η αγάπη και μία σχέση είναι απλό και δύσκολο. Πρέπει να μην απομυθοποιείς, να έχεις πάντα ψηλά τον άντρα που έχεις δίπλα σου, να μην τον θεωρείς δεδομένο. Είμαι 32 χρόνια με τον Γιώργο, αλλά είναι τόσο πολυσχιδής προσωπικότητα και οι ενασχολήσεις μας είναι τόσο πολυποίκιλες και στη διάρκεια της ημέρας, οπότε δεν προλαβαίνουμε να μπούμε στη ρουτίνα», σημείωσε η Μαρίνα Πατούλη, η οποία τόνισε ότι «εγώ είμαι ο ευέξαπτος της παρέας».

«Δεν είμαι γκρινιάρα, αλλά απαιτητική. Με θαυμάζει ο άντρας μου, το λέει σε φίλους, αλλά εμένα μου το λέει έμμεσα. Δεν θέλει να πάρουν τα μυαλά μου αέρα», πρόσθεσε και συμπλήρωσε ότι: «Η γυναίκα είναι και μητέρα και νοικοκυρά και επαγγελματίας και αν έχουν αυξηθεί τα διαζύγια είναι επειδή υπάρχει σύγχυση ρόλων»

«Όμως, αν χαλάσει κάτι στο σπίτι, είναι ωραίο να βλέπεις τον άντρα, είναι πολύ αφροδισιακό για τη γυναίκα να ασχοληθεί με αυτό.

Ο Πατούλης δεν το κάνει αυτό, εμένα μου αρέσει, αλλά δεν το κάνει, είπε η Μαρίνα Πατούλη, προσθέτοντας ότι «δε με ζηλεύει ο άντρας μου, μάλλον είναι εγωιστής και δεν μου το δείχνει. Είμαι πάντα αυθεντική και μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι. Το να δείχνει μια γυναίκα τη ζήλια και το ενδιαφέρον της κολακεύει τον άντρα, το βλέπω και στον Γιώργο. Και για το ντύσιμο μου, που έχω ακούσει τα μύρια όσα, ο Γιώργος δεν μου έχει πει τίποτα ποτέ! Στα μαθητικά μου χρόνια, επειδή είμαι μοναχοκόρη παραδοσιακής οικογενείας, ήμουν πάρα πολύ του “πρέπει”. Οι συμμαθητές μου από το σχολείο δε με αναγνωρίζουν τώρα».