Μεγάλη επιτυχία είχε η θεατρική παράσταση “Φρενοκομείο η Ελλάς” από τον Πολιτιστικό & Εξωραϊστικό Σύλλογο Νέας Πολιτείας Ωρωπού

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση “Φρενοκομείο η Ελλάς”, από τη Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Νέας Πολιτείας Ωρωπού, σε σκηνοθεσία Πολ Γραμμένου, στο ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου.

Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου και η εκπληκτική απόδοση του έργου, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και συμμετέχοντες.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου:  

Εμείς σαν σύλλογος, όσον αφορά την χθεσινή θεατρική παράστασή μας “ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ Η ΕΛΛΑΣ” αισθανόμαστε ότι τα λόγια περισσεύουν, διότι μίλησε με την πολυπληθή προσέλευσή του ο κόσμος που κατέκλυσε κυριολεκτικά, την αίθουσα του θεάτρου.

Αυτό μας δημιουργεί την ανάγκη να υπέρ ευχαριστήσουμε άπαντες τους παρευρισκόμενους που τιμήσατε με την παρουσία σας, αυτούς τους απλούς ανθρώπους της θεατρικής ομάδας μας, που με την επιμονή τους και υπομονή τους μετά από χρόνο δοκιμών κατόρθωσαν και παρουσίασαν αυτή την θαυμάσια παράσταση.
Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντας:

Τον Δαμιανό Κόπελο, την Ειρήνη Κοπέλου, την Νίνα Σέττα, την Μένια Μεραιού, τον Ανδρέα Κουρκούτη, τον Δημήτρη Γούσια, τον Διονύση Καπίρη, την Έφη Δράκου, την Σόνια Χόνδρη, την Ελένη Μηκωνιάτη και πάνω απ´ όλα, τον ‘’μαέστρο’’ αυτής της δημιουργίας Πολ Γραμμένο.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα, τον δήμαρχό μας Θωμά Ρούσση, το πρόεδρο ΝΠΔΔ Μιχάλη Τόλια, τον υποψήφιο βουλευτή Γιάννη Σταύρου, τον υποψήφιο δήμαρχο Ευάγγελο Ηλιάσκο, τον πρώην δήμαρχο Γιώργο Γαβριήλ, τον πρόεδρο της Ο.Σ.Ω Γιώργο Παναγόπουλο, τον Αντ/δρο της Ν.Ε.Ο.Σ.Ω Γιώργο Παπαγεωργίου, τα Δ.Σ και προέδρους, τοπικού Σκάλας Ωρωπού Γιάννη Φαφούτη, τοπικού Ν. Παλατίων Θεοφάνη Καζαμία, συμπληρωματικά και για την αμέριστη βοήθειά του προς τον σύλλογό μας και τέλος τα Δ.Σ και πρόεδρους των πολιτιστικών συλλόγων, Σκάλας Ωρωπού Βάσω Βλάχου, Ασωπού Χριστόφορο Γαλανόπουλο, Κρητών η “Κρήτη” Μιχάλη Μπαφάκη, Αγ. Νικολάου Μαρκοπούλου Αιμιλία Μπότση, αντιπροσωπεία του συλλόγου “Βόσπορος”, τον συγγραφέα Δημήτρη Μακρυγιάννη και τον Δημήτρη Ελευθέρα.

Εκ του Δ.Σ.

Ο πρόεδρος Χρήστος Μπακάρας

Ο γεν. γραμματέας Ηλίας Κουρούσης