Μεγάλη επιτυχία το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Έκφρασης και Δημιουργίας του Ν.Π.Δ.Δ. Ωρωπού

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Ν.Π.Δ.Δ. Ωρωπού ετοίμασε ένα υπέροχο «Καλοκαίρι του Παιδιού». Μικροί και μεγάλοι που πέρασαν από την πλατεία Δαβάκη στα Νέα Παλάτια Ωρωπού στις 2 και 3 Ιουνίου,  για να απολαύσουν το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Έκφρασης και Δημιουργίας 2017, έμειναν κατενθουσιασμένοι.

Τα δρώμενα ήταν τόσα  πολλά, ώστε ικανοποίησαν και τον πιο απαιτητικό μικρό φίλο. Οι δημιουργίες, ο χορός και η διασκέδαση σε συνάρτηση με τα παιχνίδια προκάλεσαν τον ενθουσιασμό όλων και γέμισαν τη φαντασία των παιδιών. Φουσκωτά, ζογκλέρ, μάγος, κλόουν, παιχνίδια, ζωγραφική προσώπου και φυσικά η Σχολή Χορού ΣΙΑΝΟΥ, με 25 υπέροχα παιδιά που χόρεψαν μοντέρνους χορούς, γέμισαν το απόγευμα τις Παρασκευής με γέλια και χορούς.

Το Ν.Π.Δ.Δ και Πολιτισμού και ο Πρόεδρος κ. Μιχάλης Τόλιας ευαισθητοποιημένοι στο θέμα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων, σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου, διοργάνωσε ημερίδα  ενημέρωσης. Από τις 11 το πρωί του Σαββάτου, μέχρι το μεσημέρι, οι εθελοντές της SAPT Hellas, πραγματοποίησαν, μία θαυμάσια παρουσίαση, με σκοπό την ευαισθητοποίηση όλων, σε θέματα υγιούς ζωοφιλίας αλλά και την καλλιέργεια πολιτισμένης και υπεύθυνης αντιμετώπισης των ζώων, κυρίως των αδέσποτων ζώων που εγκαταλείφθηκαν από ασυνείδητους συμπολίτες μας.

Το Σάββατο επεφύλασσε επίσης και μια ξεχωριστή βραδιά, καθώς πραγματοποιήθηκε το. πάρτι γενεθλίων με πολλά γλυκά, τραγούδια και χορό με τον Αρλεκίνο. Ιδιαίτερη χαρά πρόσφερε το καθιερωμένο τρενάκι που σχημάτισαν όλα τα παιδιά και περιδιάβηκαν  την Πλατεία Δαβάκη. Στο τέλος όμως τους περίμενε ” Η Μικρή Μαργαρίτα” να τους βάλει μέσα στις ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ της.

Η βραδιά συνεχίστηκε  με τα τμήματα ZUMBA του Μορφωτικού Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Καλάμου Αττικής με Zumba Instructor την κα Πόπη Μπαράκα.

Το κέφι συνεχίζεται, ενώ το Ν.Π.Δ.Δ. δεν ξεχνά και τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Χαλκουτσίου, προγραμματίζοντας για τις 15 Ιουνίου θεατρική παράσταση και πολλές ακόμα ευχάριστες εκπλήξεις.  Καλό και χαρούμενο  Καλοκαίρι σε όλους!!!