Μεγάλη προεκλογική ομιλία του Υπ. Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Σμέρου στο Μενίδι

Ο Γιάννης  Σμέρος το τόλμησε και δικαιώθηκε. Πραγματοποίησε μια υπέροχη, ανοιχτή,  προεκλογική συγκέντρωση στο θεατράκι του Δημαρχείου στο Μενίδι του Δήμου Αχαρνών το Σάββατο 6 Μαΐου με μεγάλη προσέλευση φίλων και οπαδών του ΠΑΣΟΚ αλλά και παλμό. Παλμό που θύμιζε άλλες καλές εποχές για το κίνημα.

Ο Γιάννης Σμέρος υποψήφιος Βουλευτής της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής, ένας αυτοδιοικητικός με προσφορά χρόνων, απέδειξε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και όπως είπε στην ομιλία του στις 21 Μαΐου επιστρέφει δυναμικά και αποφασιστικά  για να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό  ρόλο στην πολιτική σκηνή με το νέο Πρόεδρο του Κόμματος Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο υποψήφιος Βουλευτής άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη για το θανατηφόρο ατύχημα των Τεμπών που κόστισε την ζωή 57 συνανθρώπων μας, αλλά και για το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχουν αποδοθεί οι πραγματικές ευθύνες σε κείνους που τις επωμίζονται, όπως επίσης δεν έχει απολογηθεί και για τις υποκλοπές.

Επεσήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ έρχεται με πρόγραμμα, θέσεις και προτάσεις να συνεισφέρει θετικά στην χώρα. Να δημιουργήσει μέσα από μια εποικοδομητική πολιτική παρουσία ώστε η χώρα να φύγει μπροστά γιατί  το ΠΑΣΟΚ  το κόμμα των μεγάλων μεταρρυθμίσεων και έργων ειδικά στην Ανατολική Αττική.

Ζήτησε την θετική ψήφο των πολιτών για να μπορέσει να τους εκπροσωπήσει στη Βουλή, όπως κάνει χρόνια τώρα μέσα από την τοπική Αυτοδιοίκηση.

Τον Γιάννη Σμέρο που είναι αγαπητός σε όλους υποδέχτηκε και προσφώνησε στο Μενίδι ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός, ο οποίος αναφέρθηκε στην πολύχρονη συνεργασία τους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Παρέστησαν, επίσης, οι συνυποψήφιοι του Λάζαρος Καραούλης, Βιβίκα Κούργια και Έρση Κόκκοτα, καθώς και πολλοί αυτοδιοικητικοί.