Με επιτυχία στο Σεμινάριο Α΄ Βοηθειών στον Ωρωπό με ομιλήτρια την Ιατρό Αθηνά Γρέκα

Ένα κυριολεκτικά ζωτικής σημασίας σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών, με ομιλήτρια της Ιατρό Αθηνά Γρέκα, συνδιοργάνωσαν ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΩΡΩΠΟΥ και το Παθολογικό ιατρείο- Γρέκα Αθηνά, σε συνεργασία με το Δήμο Ωρωπού, το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ωρωπού, το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ωρωπού, το Médecins du Monde Greece – Γιατροί του Κόσμου και το Oropos Doctor.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 3 Μαρτίου το πρωί, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Νέων Παλατίων, η Ειδική Παθολόγος-Υπ. Διδάκτορας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ Αθηνά Γρέκα, μίλησε για τις Πρώτες Βοήθειες που μπορούμε να δώσουμε σε ενήλικες και παιδιά με καρδιοαναπνευστική ανάνηψη και χρήση απινιδωτή.

Ήταν ένα βιωματικό σεμινάριο, όπου όλοι όσοι το παρακολούθησαν είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στην ειδική κούκλα ΚΑΡΠΑ, μαθαίνοντας έτσι πως πρέπει να αντιδράσουν και τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση που χρειαστεί να προφέρουν τις Πρώτες Βοήθειες σε κάποιον που το έχει ανάγκη.

Συγχαρητήρια στην κα Γρέκα για ενημέρωση και τη διάθεση που δείχνει πάντα για να προσφέρει απλόχερα τις γνώσεις της με αμεσότητα και σωστή κατάρτιση. Συγχαρητήρια στο Σύλλογο Γυναικών Ωρωπού, στην Πρόεδρο κα Αθηνά Δημοπούλου και στα μέλη για την πρωτοβουλία, στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ωρωπού, με υπεύθυνη την κα Ασημίνα Καλογράνη, στο ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ωρωπού, στο Médecins du Monde Greece – Γιατροί του Κόσμου και στο Oropos Doctor για την άψογη συνεργασία.

Η γνώση μπορεί να μην είναι υποχρέωση αλλά μπορεί να σώσει ζωές!