Μεγάλος καβγάς στη Βουλή μεταξύ Ν. Παππά και Αν. Λοβέρδου – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

29.1.2016

Σκηνές ροκ διαδραματίστηκαν στην Ολομέλεια της Βουλής  μεταξύ του υπουργού Επικρατείας Ν. Παπά και του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ κ. Αν. Λοβέρδου κατά την έναρξη της συζήτησης για τις τηλεοπτικές άδειες.

Οι εκατέρωθεν αντεγκλήσεις επιβεβαίωσαν το βαρύ κλίμα που υπάρχει μεταξύ κυβέρνησης και  Αντιπολίτευσης  το οποίο συνεχώς επιδινόνεται.

«Δεν είστε υπουργός της Βόρειας Κορέας και δεν θα επιτρέψουμε να γίνει το κοινοβούλιο, κοινοβούλιο που κάθε υπουργός θα το μετατρέπει σε χουντικό κοινοβούλιο. Θα είμαστε εδώ για να το υπερασπιστούμε». Αυτή ήταν η φράση του κ. Λοβέρδου που έβαλε φωτιά στη συζήτηση, με τον Νίκο Παππά να φωνάζει και να απαντά στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ.

«Να κάτσεις κάτω. Να ανέχεσαι τον διάλογο», ανταπάντησε ο κ. Λοβέρδος στον έξαλλο Νίκο Παππά που συνέχισε να φωνάζει λέγοντας μεταξύ άλλων στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ ότι θα έπρεπε να ντρέπεται. «Να ανέχεσαι το διάλογο. Εσυ να ντρέπεσαι! Άσχετε! Είσαι άσχετος και μπλέκεις το κοινοβούλιο! Να κάτσεις κάτω! Άσχετε! Είσαι άσχετος! Είσαι άσχετος προσωπικά! Να μιλάς καλά σε εμένα. Εδώ δεν θα τραμπουκίζεις», του απάντησε και πάλι ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Στη συνέχεια τα πυρά κατευθύνθηκαν προς τον προεδρεύοντα της Βουλής Δημήτρη Κρεμαστινό, με τον οποίο είχε επίσης καβγά ο Ανδρέας Λοβέρδος για τον… χρόνο. «Απορώ, κύριε πρόεδρε, πώς προεδρεύετε ενώ υπάρχει απόπειρα να μας μετατρέψουν σε κοινοβούλιο χώρας που δεν έχει σχέση με τα δικαιώματα. Σας καλώ να κατέβετε κάτω!», είπε.

«Στους προπηλακισμούς που έδωσε ο μαέστρος την ευκαιρία για να υποστώ… Πέντε χρόνια σας έχουμε υποστεί! Δεν μας φοβίζετε! Είστε εχθροί της δημοκρατίας και θα το πληρώσετε από τον λαό αυτό!», κατέληξε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ.