Μεγαλοδικηγόρος, πρώην βουλευτής ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας της Ζέμπερη

Νέα δεδομένα έχουν προκαλέσει  τα όσα ισχυρίζεται δύο μήνες μετά  ο  καθ’ ομολογία δράστης  του στυγερού φονικού στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών με θύμα τη νεαρή εφοριακό Δώρα Ζέμπερη. Ο φερόμενος δράστης με το νέο του υπόμνημα και τη συνέντευξη που έδωσε μέσα από τη φυλακή ανέφερε ότι εκείνος την τραυμάτισε ελαφρά ενώ δύο άλλοι άνδρες ο «Χάρης» και ο «Ψηλός» με εντολή του «Αφεντικού» την εκτέλεσαν γιατί «τους είχε κάνει ζημιά».

Σήμερα στο κεντρικό δελτίο του ANT1 με το Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκαν πληροφορίες που έρχονται από τις φυλακές Δομοκού και θέλουν τον φερόμενο δράστη να λέει ότι το «Αφεντικό» είναι μεγαλοδικηγόρος της Αττικής, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε βουλευτής. Ο άνδρας έστειλε νέο υπόμνημα στον ανακριτή με το οποίο ισχυρίζεται ότι γνωρίζει ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός.

Η μητέρα της άτυχης κοπέλας, από την πλευρά της, τόνισε στο δελτίο ότι ζητάει από τον φερόμενο δράστη να δώσει όλα τα στοιχεία στις αρχές και να πει όλη την αλήθεια. «Πρέπει να πει την αλήθεια για να προστατευτούν και τα τρία παιδιά που βρίσκονται πίσω. Αν λέει αλήθεια και κρύβονται αυτουργοί πίσω από τη δολοφονία, φοβάμαι και εγώ και τα παιδιά μου».

Συνέχισε λέγοντας ότι «δεν πιστεύουμε ότι το έγκλημα ήταν τυχαίο. Δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρη για τους ισχυρισμούς του δράστη αλλά υπάρχει και αυτή η εκδοχή. Δεν πίστεψα ποτέ από την αρχή ότι ήταν ληστεία».