Μεθυσμένη μητέρα οδηγός έριξε το αυτοκίνητο σε μια λίμνη, πνίγηκε το παιδί της

Η 28χρονη Brittanie Mae Miloshevsky πήρε το 18 μηνών αγοράκι της, το έβαλε στο παιδικό καθισματάκι του μέσα στο αυτοκίνητο, το έδεσε και μετά μπήκε και εκείνη στο όχημα και άρχισε να κάνει βόλτες στο Salt Lake City την πρωτεύουσα της Utah.

Η 28χρονη δεν οδηγούσε νηφάλια αλλά είχε πιεί πολλά ποτά πριν καθίσει στο τιμόνι. Κάποια στιγμή η οδηγός έφτασε μπροστά από έναν φράχτη, αλλά πάτησε περισσότερο το γκάζι τον έσπασε και μπήκε μέσα σε ένα γήπεδο του γκολφ.

Εκεί άρχισε να τρέχει σαν δαιμονισμένη ενώ το μικρό αγοράκι στο πίσω κάθισμα ούρλιαζε και έκλαιγε. Όταν είδε τη λίμνη στη μέση του γηπέδου, μεθυσμένη καθώς ήταν δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Έριξε το αυτοκίνητο μέσα, το οποίο άρχισε να βυθίζεται

Η Brittanie Mae Miloshevsky είχε παρατήσει το παιδί της δεμένο στο παιδικό καθισματάκι. Το παιδί πέθανε αφου το νερό της λίμνης το κάλυψε ολόκληρο. Τώρα η πολιτεία της έχει ασκήσει δίωξη για δολοφονία εκ προθέσεως ενώ οι δικαστικές αρχές έχουν κινήσει και τις διαδικασίες να πάρουν την επιμέλεια και του άλλου της παιδιού.