Μελωδικά Ανταμώματα

Σε ένα υπέροχο ρομαντικό μουσικό ταξίδι με αξέχαστες μελωδίες που όλοι αγαπήσαμε και σιγοτραγουδήσαμε, μας μετέφεραν τα Μελωδικά Ανταμώματα της Μαίρης Κούλη το βράδυ της Κυριακής 28 Δεκεμβρίου 2014 στο Prive Atlantis.

Δυο μέρες μόνο πριν μας αφήσει ο παλιός ο χρόνος και δώσει την θέση του στον καινούριο, η ψυχοθεραπεύτρια Μαίρη Κούλη παρέα με τον δάσκαλο της και καταξιωμένο τενόρο κ. Κωνσταντίνο Τζέμο και οι Παντελής Καραθανάσης, Δήμητρα Σκλιά, Χρύσα Τζιγκουρά και Γιάννης Τσαραμπάρης, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου Πέτρου Πρόκου, διοργάνωσαν ένα εξαιρετικό μουσικό αφιέρωμα καρδιάς χαρίζοντας μας στιγμές νοσταλγικές και όμορφες.

Οι διαχρονικές μελωδίες έφεραν μνήμες από παλιές καλές εποχές και αναμνήσεις από κάθε γωνιά της σκέψης μας. Η βραδιά κύλησε με πολύ κέφι και χορό προσφέροντας ένα αξέχαστο μουσικό συναπάντημα στο οποίο η Μαίρη κατέθεσε την ψυχή της τραγουδώντας για να τιμήσει τους δικούς της ανθρώπους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανε να προλογίσω αυτήν την προσωπική της εκδήλωση και εύχομαι να είναι πάντα βάλσαμο για τις ψυχές των ανθρώπων έχοντας το τραγούδι σαν τροφή της δικής της ψυχής.