Μεταγραφή-βόμβα από τον ΑΝΤ1: Ποιον αγαπημένο πρωταγωνιστή έκλεισε για τη νέα του σειρά

Κοντά σε μια μεγάλη μεταγραφική κίνηση βρίσκεται ο ΑΝΤ1 για τη νέα του σειρά, που θα υπογράφει η Τίνα Καμπίση ενώ την σκηνοθεσία θα επιμελείται ο Ανδρέας Μορφονιός.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Μπέζος συζητά με το κανάλι το ενδεχόμενο επιστροφής του στην τηλεόραση. Ο δημοφιλής ηθοποιός, που έχει συμμετάσχει σε επιτυχημένες τηλεοπτικές δουλειές, βρίσκεται σύμφωνα με το Tv Έθνος σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 προκειμένου να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε νέα κωμική σειρά του καναλιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε σκέψη η νέα σειρά να βγει στον «αέρα» στο δεύτερο μισό της σεζόν, ωστόσο το επικρατέστερο σενάριο είναι να βγει το φθινόπωρο του 2018. Πρόκειται για αμιγώς ελληνικό σενάριο και όχι για διασκευή ξένου σεναρίου όπως είχε κυκλοφορήσει.

Το στόρι αφορά στην αναγκαστική συγκατοίκηση προσώπων σε τρία διαφορετικά σπίτι. Τα πρόσωπα αυτά συνδέονται με κάποιον τρόπο μεταξύ τους ενώ δε λείπουν και τα ευτράπελα.

Ο Γιάννης Μπέζος, πάντως, εμφανίζεται θετικός στην επιστροφή του στην τηλεόραση. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει επαφές με άλλους ηθοποιούς για το καστ.

menshouse