Μετράμε αντίστροφα για τον 2ο Ημιμαραθώνιο Ωρωπού-Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί αύριο Κυριακή

Τεράστια  επιτυχία αναμένεται να έχει ο 2ος Ημιμαραθώνιος Ωρωπού-Oropos Seaside Race 2017 που διοργανώνεται, την Κυριακή 29 Οκτώβρη, σε μια μαγευτική διαδρομή δίπλα στη θάλασσα και στο βουνό, από την  Σκάλα Ωρωπού μέχρι τους Αγίους  Αποστόλους  και επιστροφή στην Σκάλα, υπό την αιγίδα της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και της ΚΕΔΩ του Δήμου Ωρωπού.

Η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε πρωτοφανής. Ήδη σαράντα οκτώ ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, έκλεισε η σελίδα εγγραφής για τη συμμετοχή αθλητών σε όλες τις κατηγορίες, καθώς ο αριθμός ξεπέρασε τα 1500 άτομα και πλέον η αύξηση του θα δημιουργούσε τεράστια προβλήματα στους διοργανωτές.

Ταυτόχρονα 47 εθελοντές, όλοι οι υπάλληλοι του Δήμου, ιατρικό επιτελείο, το ΕΚΑΒ, θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την διοργάνωση των αγώνων με απόλυτη επιτυχία.

Στο στρατηγείο της διοργάνωσης στα γραφεία της ΚΕΔΩ οι συσκέψεις είναι συνεχείς και διαδοχικές, ώστε να αντιμετωπιστεί ακόμα και η πιο μικρή λεπτομέρεια και οι αγώνες να διοργανωθούν άψογα.

Επίσης δεκάδες είναι οι χορηγίες για τους αγώνες από επιχειρηματίες της περιοχής που θέλουν οι αγώνες αυτοί να γίνουν θεσμός για την περιοχή.

Τέλος να σημειώσουμε ότι την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 μμ θα είναι κλειστοί όλοι οι κεντρικοί  δρόμοι και οι παράδρομοι που οδηγούν στην παραλιακή Λεωφόρο Μαρκοπούλου και στη Σκάλα Ωρωπού. Μοναδική οδός προσέγγισης στον Ωρωπό θα είναι από την Μαλακάσα.