Μεϊμαράκης από Σέρρες: «Ενωμένοι θα πετύχουμε να βγούμε από την κρίση»

28.10.2015

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης παρακολούθησε την παρέλαση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στις Σέρρες, ενώ η επίσκεψη του στην πόλη ολοκληρώθηκε το απόγευμα.

Ο κ. Μεϊμαράκης τίμησε την εθνική επέτειο λέγοντας χαρακτηριστικά «Με την παρουσία μας σήμερα, εδώ, θέλουμε να τιμήσουμε τους αγωνιστές και τους ήρωες όλους εκείνους που πότισαν τη γη μας με το αίμα τους, για να μείνει η Ελλάδα ελεύθερη. Οι εχθροί είχαν μια πολύ μεγάλη υλική υπεροχή, αλλά οι Έλληνες είχαν σθένος, είχαν ήθος και πάλευαν για την ελευθερία».

Ακολούθως στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας πρόσθεσε «Από εδώ, από τη γενέτειρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, στέλνουμε το μήνυμα, ότι όλοι μαζί οι Έλληνες, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε σήμερα, παρά τη μεγάλη κρίση που υπάρχει, ενωμένοι, υπηρετώντας τις πανανθρώπινες αρχές και αξίες, θα έχουμε την αξιοπρέπεια και την ελευθερία μας. Ενωμένοι θα πετύχουμε να βγούμε από την κρίση».

Η απάντηση του Προέδρου της Ν.Δ. σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις εσωκομματικές εκλογές στη Ν.Δ. ήταν η εξής: «Είναι μια δημοκρατική διαδικασία, με ευγενή άμιλλα όλων των εκλεκτών φίλων. Και όποιος και να εκλεγεί, νεοδημοκράτης θα είναι και θα οδηγήσουμε τη Ν.Δ. όλοι μαζί μπροστά».

Μια ακόμα απάντηση έδωσε ο κ. Μεϊμαράκης, στην ερώτηση για το αν θα είναι στρατιώτης του κόμματος στην περίπτωση που δεν εκλεγεί πρόεδρος, λέγοντας «Και πρόεδρος του κόμματος να είμαι θα παραμείνω στρατιώτης, όπως όλοι μας».

Μετά την παρέλαση ο κ. Μεϊμαράκης φιλοξενήθηκε σε γνωστό καφέ της πόλης, όπου και συνομίλησε με φίλους και στελέχη της τοπικής Ν.Δ. Στη συνέχεια μετέβη σε γνωστό ξενοδοχείο των Σερρών, όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με γνώριμα γαλάζια στελέχη και απεύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό.

Αύριο Πέμπτη ο κ. Μεϊμαράκης θα περιοδεύσει στη Χαλκιδική