Μεϊμαράκης: «Η νίκη ανήκει στον κόσμο της Ν.Δ.»

23.12.2015

Mε αναφορά στην «παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή» για να περιγράψει το όραμά του για τη ΝΔ, εν όψει της 10ης Ιανουαρίου, η πρώτη επίσημη δήλωση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τα αποτελέσματα του α’ γύρου των εκλογών της ΝΔ

Αναφερόμενος στην πρώτη θέση που κατέκτησε σημειώνει ότι «η νίκη ανήκει στον κόσμο της ΝΔ, που με την αθρόα συμμετοχή τους έδωσαν δυναμικό παρών». Καλεί, δε, τους νεοδημοκράτες να τον στηρίξουν στον β’ γύρο.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως όσοι ψήφισαν έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, ότι η Νέα Δημοκρατία είναι όρθια και αποτελεί μια μεγάλη κοινωνική και πολιτική δύναμη με ξεκάθαρο Ευρωπαϊκό Κεντροδεξιό στίγμα.

«Πάμε λοιπόν στις 10 Ιανουαρίου να κάνουμε πράξη το όραμα μας, για μια Νέα Δημοκρατία χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, η οποία με τον ανοιχτό συνεδριακό της διάλογο θα δώσει λύσεις στα σημερινά μας προβλήματα, ενισχύοντας την κοινωνική συνοχή.

»Μια Νέα Δημοκρατία που βάζει πάνω απ’ όλα το εθνικό συμφέρον. Μια Νέα Δημοκρατία με ανθρώπινο πρόσωπο, κοινωνικό και ευρωπαϊκό χαρακτήρα, όπως υπαγορεύει η παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή» υπογραμμίζει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.