Με άρωμα Ολυμπιάδας η έναρξη για το Εορταστικό Καλοκαίρι Συκαμίνου 2016

19.6.2016

Ξεκίνησε χθες στο Γήπεδο Συκαμίνου, το Εορταστικό Καλοκαίρι Συκαμίνου 2016 από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Συκαμίνου, με μια εξαιρετική εκδήλωση αφιερωμένη στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στον Αθλητισμό.

Μεγάλη τιμή, στο Συκάμινο και σε όλο το Δήμο Ωρωπού, έκαναν με την παρουσία τους οι επίτιμες καλεσμένες Ολυμπιονίκες Βούλα Κοζομπόλη, Αργυρή Ολυμπιονίκης Υδατοσφαίρισης Αθήνα 2004, η Σοφία Παπαδοπούλου Χάλκινη Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας Πεκίνο 2008, η Ειρήνη Αϊνδιλίνη και η Εύα Χριστοδούλου, Χάλκινες Ολυμπιονίκες Ρυθμικής Σύδνεϋ 2000.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης  με την παρουσία τους και  η Βούλα Ζυγούρη, αθλήτρια Πάλης με 4η θέση στην Ολυμπιάδα 2004, η Ανανιάδη Ευτυχία, με 13 Πανελλήνια Πρωταθλήματα, 6η στον κόσμο ως Νεανίδα, 5η στο Πανευρωπαϊκό Γυναικών και φέτος 20η στον κόσμο και η Αμαλία Προβελλέγγιου, μέλος της Εθνικής Ομάδας Ιστιοπλοίας από το 2014, με Χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα LASER 4,7 στην Ιαπωνία, Χρυσό μετάλλιο και τίτλο «Χρυσή Βαλκανιονίκης» στους Βαλκανικούς Αγώνες στη Σερβία με την Εθνική Ομάδα και από το 20016 εισήχθη στην 4μελή Εθνική Ομάδα Γυναικών Ολυμπιακής Κατηγορίας.

Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Συκαμίνου κ. Ρούλα Δάβρη-Τζεβελέκου, καλωσόρισε τις επίτιμες καλεσμένες Ολυμπιονίκες και απηύθυνε χαιρετισμό προς όλους όσους παρευρέθηκαν. Στη συνέχεια ευχαρίστησαν για την πρόσκληση και απηύθυναν τον χαιρετισμό τους και οι καλεσμένες αθλήτριες, στέλνοντας το μήνυμα, ειδικά προς τα νέα παιδιά, να ακολουθήσουν το αθλητικό ιδεώδες.

Αμέσως μετά ακολούθησε συναυλία με νεανικά συγκροτήματα, που χάρισαν στην υπέροχη αυτή καλοκαιρινή βραδιά μια ξεχωριστή μελωδία, ενώ από νωρίς είχε ξεκινήσει και BAZAAR με χειροποίητες δημιουργίες.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Τζεβελέκος, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ω. κ. Στέφανος Δάβρης, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Ωρωπού κ. Μιχάλης Τόλιας και ο Πρόεδρος του Τοπικού Χαλκουτσίου κ. Γιώργος Λιθαδιώτης.

Λίκνο του Αθλητισμού ήταν η Αρχαία Αθήνα. Νους υγιής εν σώματι υγιή έλεγαν οι πρόγονοι μας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Συκαμίνου, με την πρωτοβουλία του αυτή, αποτελεί  ένα ζωντανό παράδειγμα που ανοίγει το δρόμο στους νέους ανθρώπους να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον αθλητισμό. Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια η Κ.Ε.Δ.Ω. και το Ν.Π.Δ.Δ. Ωρωπού, που για μια ακόμα φορά στήριξαν με τη συμβολή τους την πολιτιστική ανέλιξη του τόπου.

Σήμερα το απόγευμα, 19 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα, ολοκληρώνεται το Πολιτιστικό Διήμερο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Συκαμίνου με μια εκδήλωση αφιερωμένη στη Γιορτή του Πατέρα, την Παιδική Χορωδία Δημοτικού Ωδείου Ωρωπού και τη Θεατρική παράσταση της Κ.Ε.Δ.Ω. «Η ζωή αλλιώς…» που κανείς δεν πρέπει να χάσει! Θα είμαστε όλοι εκεί!

Εορταστικό Καλοκαίρι Συκαμίνου 2016

Εορταστικό Καλοκαίρι Συκαμίνου 2016

Εορταστικό Καλοκαίρι Συκαμίνου 2016

Εορταστικό Καλοκαίρι Συκαμίνου 2016

Εορταστικό Καλοκαίρι Συκαμίνου 2016

Εορταστικό Καλοκαίρι Συκαμίνου 2016

Εορταστικό Καλοκαίρι Συκαμίνου 2016

Εορταστικό Καλοκαίρι Συκαμίνου 2016

Εορταστικό Καλοκαίρι Συκαμίνου 2016

Εορταστικό Καλοκαίρι Συκαμίνου 2016