Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεντροφύτευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ωρωπού «Ο Ασωπός»

Δεντροφύτευση  στο χώρο του γηπέδου στα «Αλώνια» πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία , την Παρασκευή 12 Μαΐου, το πρωί, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ωρωπού «Ο Ασωπός», σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Ωρωπού, μαζί με όλα τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου και τους δασκάλους τους.

Η συμμετοχή των παιδιών ήταν καταλυτική, πλημμύρισαν το χώρο του γηπέδου με φωνές και χρώμα και ανά ομάδες φύτευσαν τα δεντράκια τους, τα οποία τις προσεχείς ημέρες θα φέρουν το όνομά τους, καθώς κάθε μαθητής έχει «υιοθετήσει» ένα δέντρο.

Την δράση του Συλλόγου τίμησαν με τη παρουσία τους οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Γιώργος Γιασημάκης και Αναστασία Μαραβέλια, καθώς και ο πρώην Αντιδήμαρχος Αθανάσιος Μακρής αλλά και ο πατέρας Σπυρίδων.

Πολύτιμη ήταν η βοήθεια του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ωρωπού, καθώς εξασφάλισε την παροχή των δενδρυλλίων, την παροχή νερού για πότισμα και ό,τι άλλο χρειάστηκε για να ολοκληρωθεί η δράση.

Σημαντική ήταν και η δωρεά του χορηγού κ. Κώστα Παπαδημητρίου, καθώς πρόσφερε και στους 120 μαθητές που συμμετείχαν, χυμούς, νερά και κρουασάν.

Με αυτό τον τρόπο όλοι μαζί, σε συνεργασία έδωσαν ένα καλό παράδειγμα στα παιδιά, φέρνοντας τα πιο κοντά στη φύση διδάσκοντας έμπρακτα το σεβασμό στο Περιβάλλον.