Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 2ο Τουρνουά Τζούντο Ωρωπού στον Αυλώνα

Σε γιορτή του Τζούντο εξελίχθηκε το 2ο τουρνουά Ωρωπού, που διοργάνωσε ο Oropos Combat Sports «Σύλλογος Μαχητικών Αθλημάτων Ωρωπού»,  την Κυριακή 7 Απριλίου, στο κλειστό γυμναστήριο  Αυλώνα, όπου νικήτρια αναδείχτηκε  η ευγενής άμιλλα που προσφέρει μόνο ο αθλητισμός.

Πάνω από 450 παιδιά στις μικρές κατηγορίες, από 52 σωματεία από όλη την χώρα, που καλλιεργούν το Τζούντο, έδωσαν το παρόν σε ένα τουρνουά και έδειξαν ότι το άθλημα είναι, ευρέως, διαδεδομένο. Το σημαντικότερο, ότι υπάρχουν πολλά ταλέντα τα οποία, αν προσεχθούν, μπορούν να χαρίσουν στο μέλλον μεγάλες διακρίσεις για την Ελλάδα σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα αλλά και σε  Ολυμπιακούς Αγώνες.

Για μια ακόμα φορά, ο Σύλλογος Μαχητικών Αθλημάτων Ωρωπού, με επικεφαλής τον καταξιωμένο προπονητή κ. Νίκο Χατζηαναγνώστου, συνδιοργάνωσε με την ΚΕΔΩ αγώνες υψηλού επιπέδου. Άρτιους οργανωτικά και αγωνιστικά, αποδεικνύοντας ότι ο Ωρωπός μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες υψηλών απαιτήσεων.

Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να δείξουν, στο κατάμεστο από φιλάθλους γυμναστήριο του Αυλώνα, το ταλέντο και τις ικανότητές τους στο Τζούντο, να χαρούν τους αγώνες και να δώσουν χαρά στους γονείς τους.

Τους αγώνες παρακολούθησε και έκανε τις απονομές στους νικητές και στις νικήτριες ο Πρόεδρος της ΚΕΔΩ κ. Στέφανος Δάβρης, ο οποίος πάντα στηρίζει τις αθλητικές διοργανώσεις στο Δήμο Ωρωπού.

Ιδιαίτερη αναφορά οφείλουμε να κάνουμε στους εθελοντές οι οποίοι και φέτος αναδείχτηκαν σε αφανείς νικητές των αγώνων, καθώς με τη συμμετοχή τους βοήθησαν όλα να  διοργανωθεί το τουρνουά  ομαλά.