Με βραβεύσεις ο χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Ωρωπού «Ασωπός»

Με μεγάλη επιτυχία,  ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ασωπός», του Χωριού Ωρωπός,  διοργάνωσε, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, τον ετήσιο χορό του, στο κέντρο «Αλώνι».

Το ευχάριστο περιβάλλον και η ωραία μουσική δημιούργησαν μια υπέροχη βραδιά με πολύ κέφι και χορό, που κράτησε  μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς η πρόεδρος του Συλλόγου κα Άννα  Κόντου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου βράβευσαν προσωπικότητες της Τοπικής κοινωνίας που έμπρακτα προσφέρουν σπουδαίο έργο στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Σημαντική ήταν η συμβολή, για τη διοργάνωση της βραδιάς, του Αντιδημάρχου Ωρωπού ΝίκουΛ ούπη, ο οποίος στηρίζει το έργο του Συλλόγου και η προσφορά του είναι ιδιαιτέρως σημαντική.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Τρομπούκης, οι Αντιδήμαρχοι Ανδρέας Γαζβινιάν και Γιώργος Παπαγιάννης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΩ Άγγελος Χατζηιωάννου, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Άγγελος Καλύβας, ο  Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Τόλιας, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Χαλκουτσίου Γεωργία  Βάθη – Γαζβινιάν, Αυλώνα Θωμάς  Μακροδημήτρης, Χωριού Ωρωπού Αθανάσιος Μακρυγιάννης και  Αθανάσιος Κουρούπης, ο Πρόεδρος της ΟΣΩ Γιώργος Παναγόπουλος, ο υποδιοικητής Α.Τ. Ωρωπού Χρήστος Γκουζιώτης, ο πρώην Αντιδήμαρχος Δημήτρης Σωτήρχος,  εκπρόσωποι συλλόγων και πολλοί φίλοι του Συλλόγου.