Με βραβεύσεις τριών Πανελληνιονικών ολοκληρώθηκαν οι 5οι Αγώνες Στίβου Ευάγγελος Δεπάστας στο Δήμο Τανάγρας

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν οι 5οι Αγώνες Στίβου Ευάγγελος Δεπάστας, το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017, στο Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου, παρουσία του Δημάρχου Τανάγρας κ. Βασίλη Περγάλια.

Στους Αγώνες μετείχαν τρεις αθλήτριες οι οποίες κατέκτησαν πανελλήνια μετάλλια και βρίσκονται στην ελίτ του Ελληνικού Στίβου. Πρόκειται για τις Ιωάννα Τζαβέλλα, Βάσια Μήλιου και Έλενα Μπέρτσιμα.

Στους αγώνες σημειώθηκαν σημαντικές επιδόσεις από όλους τους συμμετέχοντες, κάτι που πιστοποιεί την καλή δουλειά που γίνεται στο Δήμο Τανάγρας από τους Αθλητικούς Συλλόγους στο Στίβο.

Ο Δήμαρχος κ. Β. Περγάλιας βράβευσε την Ιωάννα Τζαβέλλα, η οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα 2017 στην Πάτρα, στα 400 μέτρα μετ’ εμποδίων.

Επίσης βραβεύτηκαν από το Δήμο Τανάγρας και οι άλλες δύο αθλήτριες Βάσια Μήλιου και Έλενα Μπέρτσιμα, για τις νίκες τους στους Πανελλήνιους Αγώνες.

Ο Δήμαρχος κ. Β. Περγάλιας, έδωσε συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τους ευχήθηκε πολλές να είναι πάντα δυνατές, με υγεία και να κατακτήσουν και άλλες διακρίσεις.

Τη διοργάνωση των Αγώνων Στίβου είχαν ο Δήμος Τανάγρας, η  ΔΗ.Κ.Ε.Τ., ο Γ.Σ. Ερμής Σχηματαρίου και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ