Με γιορτινό ταβερνόξυλο του κοινού στην πίστα υποδέχτηκε ο Γιώργος Σαμπάνης το 2019

 

Όταν το κοινό σου περνάει τόσο καλά που ξεκινάει τα μπουκέτα από τη χαρά του

Mε το δεξί (κροσέ) φαίνεται πως μπήκε η νέα χρονιά για τον δημοφιλή τραγουδιστή Γιώργο Σαμπάνη, καθώς είναι γνωστό πως τίποτε καλύτερο δεν υπάρχει για να υποδεχτείς το νέο έτος και τις ελπίδες που αυτό φέρνει, από ένα χορταστικό ταβερνόξυλο. Ήταν το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς και το κέφι είχε ανάψει όσο έπρεπε, όταν ξαφνικά και με τη βοήθεια του αλκοόλ λογικά, άναψε λίγο παραπάνω από το προβλεπόμενο.

Το αποτέλεσμα ήταν το ρεβεγιόν στο κέντρο που τραγουδά ο Γ. Σαμπάνης να εμπλουτιστεί με ένα δεύτερο show, το οποίο όμως έλαβε χώρα μπροστά από την πίστα. Η αλήθεια είναι πως ο δημοφιλής καλλιτέχνης δε φάνηκε να ενθουσιάζεται με το πάθος των οπαδών του και προσπάθησε να απευθυνθεί στον κόσμο για να λήξει το ζήτημα και να προχωρήσει η φάση με έναν λιγότερο κεφάτο τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής έβγαλε το εξής διάγγελμα από το μικρόφωνο:

«Εγώ για ποιον τραγουδάω τώρα δηλαδή; Έλα σιγά σιγά γυρίστε από εδώ. Ευχαριστώ. Βοηθήστε λίγο την κατάσταση παρακαλώ πολύ. Ειρήνη υμίν. Βοηθάτε λίγο.»

Να σημειωθεί πως παρά τον κόπο που κατέβαλαν οι συμμετέχοντες, δεν υπήρξαν τελικά τραυματίες. Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η εκπομπή «Ευτυχείτε»:

Το συγκεκριμένο ντοκουμέντο πάντως είναι ομολογουμένως πολύ λιγότερο εκφραστικό από αυτό που είχαμε δει λίγα χρόνια νωρίτερα, κατά τη διάρκεια ζωντανής εμφάνισης του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη. Το υπέροχο αυτό highlight ξεκινά στο 1:16 περίπου:

Αυτή είναι η Ελλάδα μας κυρίες και κύριοι.

luben.tv