Με γλέντι έκλεισε ο Γ.Σ. ΩΡΩΠΟY μια επιτυχημένη χρονιά

Με μια όμορφη ζεστή, γεμάτη κέφι  βραδιά, στη ταβέρνα «Χρήστος & Μαρίτσα», το Σάββατο 25 Ιουνίου, ο Γυμναστικός Σύλλογος Ωρωπού έκλεισε μια ακόμα απόλυτα πετυχημένη χρονιά.

Καταρχήν η ομάδα μπάσκετ ανδρών, γιόρτασε, μετά από δύο χρόνια συστηματικής και οργανωμένης δουλειάς, το Κύπελλο του Πρωταθλητή στην Δ’ Κατηγορία ΕΣΚΑ και την άνοδο  στη  Γ΄ ΕΣΚΑ.

Για την εξαιρετική πορεία που είχαν τη χρονιά που πέρασε, βραβευτήκαν όλοι οι αθλητές του Μπάσκετ και όλων των Ακαδημιών του Συλλόγου, καθώς και της ομάδας βόλεϊ γυναικών η οποία είχε εκπληκτικές επιδόσεις και διαρκώς θέτει μεγαλύτερους στόχους με προπονητές τον Κώστα Διαμαντή και τη Μαρία Μάρκου.

Διοίκηση, παίχτες προπονητές όλων των τμημάτων και γονείς έδωσαν το παρόν αποδεικνύοντας ότι είναι μια μεγάλη αθλητική οικογένεια, μια παρέα που καλλιεργεί το ευ αγωνίζεσθε,  θέτει στόχους και τους πετυχαίνει.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Ζαχαρόπουλος κατά το χαιρετισμό του καλωσόρισε όλους όσοι παρευρέθηκαν και ευχαρίστησε τους αθλητές και τις οικογένειες τους για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν.   Επίσης ευχαρίστησε την ΚΕΔΩ για την στήριξη, όπως επίσης τον εφοπλιστή κ. Αθ.  Μαρτίνο, την ΕΛΒΑΛ αλλά και όλους τους χορηγούς

Ο Σύλλογος σύμφωνα με πληροφορίες ο Σύλλογος σχεδιάζει άμεσα να λειτουργήσει και γυναικεία ομάδα Μπάσκετ, αλλά μέσα στις σκέψεις είναι και το ανδρικό τμήμα βόλεϊ, ώστε να αποτελέσει μια ολοκληρωμένη αθλητική κυψέλη για τη νεολαία στην ευρύτερη περιοχή, μαζί με τις Ακαδημίες βόλεϊ που ήδη λειτουργούν. Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν άμεσα.

Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι Κ. Λίτσας και Ευ. Ηλιάσκος καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γ. Κανελλόπουλος και Χρ. Μίχας αλλά και πολλοί φίλοι του Συλλόγου.

Η «Άποψη τώρα» εύχεται στο Γ.Σ.  Ωρωπού πολλές σπουδαίες επιτυχίες και στο μέλλον.