Με επιτυχία η μεγάλη γιορτή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου «Α.Ε. Δηλεσίου»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου «Α.Ε. Δηλεσίου», το βράδυ της Παρασκευής 10 Ιουλίου στο γηπεδάκι 5Χ5 στο Δήλεσι.

Οι μικροί αθλητές προσήλθαν φορώντας τη στολή των αγώνων και παρέλαβαν τα μετάλλια τους γεμάτοι χαρά και πολλές υποσχέσεις για μια ακόμα καλύτερη ποδοσφαιρική σεζόν το 2020-2021.

Η Δημοτική Σύμβουλος κ. Χριστίνα Κουτρούμπα καλωσόρισε όλους όσους παρευρέθηκαν στη μεγάλη γιορτή της Ακαδημίας, παιδιά, γονείς και φίλους του ποδοσφαίρου και ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι.

Στη συνέχεια απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες στους χορηγούς της Ακαδημίας και μετάλλια στους μικρούς αθλητές, τους οποίους περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη, με την παρουσία κλόουν, που έπαιξαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Όσοι παρευρέθηκαν απόλαυσαν μπύρα και σουβλάκια που υπήρχαν άφθονα, σε μια φιλική ατμόσφαιρα με πολλά χαμόγελα και καλή διάθεση.

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και στα μέλη της Ακαδημίας για την άψογη διοργάνωση και τη φιλοξενία σε αυτή την τόσο σπουδαία γιορτή του ποδοσφαίρου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, αθλητικοί παράγοντες, γονείς και φίλοι.