Με επιτυχία η Μουσική Περιπλάνηση από την Χορωδία των Κρητών Ωρωπού

Με ένα αφιέρωμα στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο άνοιξε η αυλαία για τις Καλοκαιρινές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Δήμου Ωρωπού, το Σάββατο 15 Ιουνίου στις Παλιές Φυλακές Ωρωπού.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Μουσική Περιπλάνηση από τη Χορωδία Ενηλίκων και την Παιδική Χορωδία του Πολιτιστικού & Λαογραφικού Συλλόγου Κρητών Δήμου Ωρωπού «Η ΚΡΗΤΗ» αφιερωμένη στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο.

Μια μουσική περιπλάνηση με εξαιρετικές φωνές σε τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και σιγοτραγουδήσαμε, σε μια συναυλία που καθήλωσε το κοινό και τίμησε με σεβασμό τη μνήμη του μεγάλου μουσικοσυνθέτη.

Η Πρόεδρος του Τμήματος Πολιτισμού Δήμου Ωρωπού κα Άννα Οικονομάκου-Φαρμακίδου, στον χαιρετισμό της συνεχάρη το Σύλλογο Κρητών για τη δράση του και αναφέρθηκε στην αξία του Πολιτισμού.

Η κα Άννα Μπαφάκη, εκτός από τη συμμετοχή της στη Χορωδία, είχε και το ρόλο της αφηγήτριας, σε μια αφήγηση που συγκίνησε και έφερε μνήμες από τα παλιά.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μιχάλης Μπαφάκης στο τέλος της εκδήλωσης ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν και πρόσφερε αναμνηστικά.

Την Μουσική επιμέλεια και τον συντονισμό της χορωδίας είχε η εξαιρετική Μαέστρος Αθανασία Καρελιώτη.

Στην εκδήλωση παρέστησαν Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και μέλη Συλλόγων και πλήθος κόσμου που απόλαυσε μια εκπληκτική μουσική βραδιά με τις μελωδίες της Χορωδίας.