Με επιτυχία η πρώτη συμμετοχή της Ακαδημίας Πάλης Αυλώνα «Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ» στους Βαλκανικούς Αγώνες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο σύλλογος μας, Ακαδημία Πάλης Αυλώνα «Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ» συμμετείχε στους πρώτους  Βαλκανικούς αγώνες με τρεις αθλητές. Τον Στέφανο Οικονομίδη, Αχιλλέα Γιασσιράνη και Δημήτρη Σερετίδη διεκδικώντας την 5η  θέση, Στέφανος και Αχιλλέας και την 7η θέση ο Δημήτρης! Το επίπεδο υψηλό. Οι βαλκανικές χώρες διεκδικούν κάθε χρόνο χρυσά μετάλλια στο παγκόσμιο και ευρωπαϊκό πρωτάθλημα! Παλέψαμε με αθλητές χωρών όπως Μολδαβία, όπου η ελληνορωμαϊκή πάλη είναι το πρώτο άθλημα της χώρας τους. Πήραμε πόντους, κερδίσαμε γύρους, κερδίσαμε εμπειρίες!  Το πρώτο βάπτισμα πυρός στέφθηκε με επιτυχία για τους νεαρούς αθλητές μας και νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι γι αυτούς!

Οι αθλητές μας κατάφεραν να κερδίσουν την πρώτη τους μάχη που είναι πρώτα με τον εαυτό τους, τους φόβους, τις αγωνίες τους και είναι έτοιμοι να δώσουν στην επόμενη αναμέτρηση τον καλύτερο εαυτό τους! Είμαστε δίπλα τους και τους στηρίζουμε μαζί με όλους τους χορηγούς μας, τον δήμο, τους τοπικούς άρχοντες, τους γονείς, τους φίλους και υποστηρικτές του συλλόγου μας!

Ένα μεγάλο μπράβο για το ήθος, την επιμονή, την υπομονή, την πειθαρχία και την δύναμη που έδειξαν οι αθλητές μας στην πρώτη τους αναμέτρηση και πολλές ευχές για επιτυχίες στην αθλητική τους σταδιοδρομία!

Συνοδοιπόρος στην αποστολή τους ο προπονητής Γιάννης Σερετίδης ο οποίος ανέλαβε την μεταφορά τους με ίδιον μέσον προκειμένου οι αθλητές να υποστούν την μικρότερη ταλαιπωρία! Πάντα κοντά τους, σε κάθε τους βήμα αδιαφορώντας για το κόστος ή την ψυχική και σωματική κόπωση! Σ ευχαριστούμε για άλλη μία φορά!