Με επιτυχία η 8η Ποδηλατική Διαδρομή «Αθανάσιος Κρομμύδας» στα Οινόφυτα

Με μικρούς και μεγάλους ποδηλάτες γέμισαν οι δρόμοι των Οινοφύτων την Κυριακή 22 Μαΐου 2022, στην 8η Ποδηλατική Διαδρομή «Αθανάσιος Κρομμύδας», μια καθιερωμένη γιορτή του ΠΑΣ Οινοφύτων, υπό την αιγίδα της ΔΗ.Κ.Ε.Τ.

Η συμμετοχή ήταν αθρόα και οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν και απόλαυσαν την βόλτα τους, όπως και οι θαμώνες που καμάρωσαν τους μικρούς ποδηλάτες με σύμμαχο την ηλιόλουστη μέρα.

Κατά την διάρκεια της διαδρομής τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας και πάντα με την πολύτιμη βοήθεια των Εθελοντικών Δυνάμεων Σχηματαρίου.

Η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Τ. Μαρία Νίκα εξέφρασε τα συγχαρητήρια της για τη διοργάνωση-θεσμό που είναι αφιερωμένη «σε ένα δικό σας παιδί το Θανάση Κρομμυδα που έφυγε από κοντά μας πολύ νωρίς», όπως είπε.

Στη συνέχεια επεσήμανε ότι «στηρίζουμε τέτοιες δράσεις διότι, τόσο ο Δημαρχος Βασίλης Περγάλιας, οσο κι όλοι εμείς οι συνεργάτες του, πιστεύουμε στους τοπικούς φορείς-συλλόγους, πολιτιστικούς και αθλητικούς, που με τις δράσεις τους αφήνουν το δικό τους στίγμα – αποτύπωμα στις τοπικές κοινωνίες και σε όλο το δήμο και αυτό είναι από τα πολύ καλά του Καλλικράτη».

Η κα Νίκα ευχαρίστησε τους Εθελοντές για την παρουσία τους, είπε ένα μεγάλο μπράβο στους συμμετέχοντες και τους ευχήθηκε καλή διαδρομή και τόνισε «να θυμάστε πως αξία  έχει το ταξίδι και οχι ο προορισμός».