Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Ιουνίου 2016 της Κ.Ε.Δ.Ω.

30.6.2016

Με δύο υπέροχες μουσικές και εικαστικές εκδηλώσεις ολοκλήρωσε το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Ιουνίου 2016 η Κ.Ε.Δ.Ω., το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου 2016.

Στις Ιστορικές Φυλακές Ωρωπού παρουσιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 25 Ιουνίου, η συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Ωρωπού, ενώ το απόγευμα της Κυριακής 26 Ιουνίου παρουσιάστηκε η Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Καπανδριτίου στην πλατεία του Κοινοτικού Καταστήματος.

Οι μαθητές των Δημοτικών Ωδείων παρουσίασαν την πρόοδο τους γεμίζοντας το Σαββατοκύριακο με τις υπέροχες φωνές τους αλλά και με τις μελωδίες των μουσικών οργάνων. Οι συναυλίες πλαισιώθηκαν από έκθεση εικαστικών, όπου συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις συναυλίες και καταχειροκρότησε τόσο τους εξαιρετικούς μουσικούς όσο και τους ταλαντούχους ζωγράφους που ανέδειξε ο Δήμος Ωρωπού μέσα από τα μουσικά και εικαστικά τμήματα της Κ.Ε.Δ.Ω.

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ω. κ. Στέφανο Δάβρη και στις υπεύθυνες κ. Σουλτάνα Μαμμή και Ελεάνα Καπράνου, καθώς και στον Διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Ωρωπού κ. Κων/νο Λιάκουρη, στους καθηγητές και σε όλους τους μαθητές για την άψογη δουλειά τους.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΩΡΩΠΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΩΡΩΠΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΩΡΩΠΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ

KAPANDRITI 1


ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ