Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016 του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού Δήμου Ωρωπού

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε την αυλαία του το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016 του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού Δήμου Ωρωπού, καθώς για πρώτη φορά υποδέχθηκε τις χορευτικές ομάδες των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016, στην Πλατεία Κυριαζή Καπανδριτίου.

Στην 1η Παραδοσιακή Χορευτική Εκδήλωση με τίτλο «Μουσική Παράδοση & Χοροί», περισσότεροι από 140 χορευτές με παραδοσιακές φορεσιές, Αρβανίτικες, Κρητικές, αστικές Παλατίων, Ικαριώτικες, Θράκης, Νησιώτικες, ένωσαν την ψυχή τους και την αγάπη τους για την παράδοση και προσέφεραν ένα εκπληκτικό θέαμα, πέρα από κάθε προσδοκία.

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Μιχάλης Τόλιας, κατά την έναρξη της εκδήλωσης, καλωσόρισε όλους όσους παρευρέθηκαν και ευχαρίστησε εγκάρδια όλους όσους συνέβαλλαν με κάθε τρόπο στην διοργάνωση της Παραδοσιακής Μουσικοχορευτικής βραδιάς αλλά και για τη συμβολή τους στις δράσεις του Ν.Π.Δ.Δ., καθόλη τη διάρκεια του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2016.

Ο Αντιδήμαρχος Καπανδριτίου κ. Δημήτρης Βελτανιώτης, απεύθυνε το χαιρετισμό του και εξέφρασε την ικανοποίηση του, αναφέροντας ότι με την εκδήλωση «Μουσική Παράδοση & Χοροί» ολοκληρώνεται ένας επιτυχημένος κύκλος καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Ν.Π.Δ.Δ., συγχαίροντας όλους τους συντελεστές και τον Δήμαρχο Ωρωπού κ. Θωμά Ρούσση για την στήριξη.

Η επιτυχημένη Μουσικοχορευτική βραδιά ολοκληρώθηκε με τη βράβευση των Πολιτιστικών Συλλόγων και οι χορευτικές ομάδες που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, δείχνοντας την μεγάλη αγάπη τους για την συνέχιση της παράδοσης είναι οι εξής:

Χορευτική Ομάδα Κ.Ε.Δ.Ω. Καπανδριτίου

Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Κρητών Δήμου Ωρωπού «Η Κρήτη»

Μορφωτικός Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Καλάμου (Μ.Π.Ε.Σ.Κ.Α.)

Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πολυδενδρίου

Πολιτιστικός και Πνευματικός Σύλλογος Σκάλας Ωρωπού

Πολιτιστικός Σύλλογος Κρητών Δήμου Ωρωπού και πέριξ περιοχών «Η Μεγαλόνησος» με το χορευτικό του: «ΔΙΚΤΑΙΟΙ ΚΑΣΤΡΙΝΟΙ» (ΕΛ.ΠΑ.ΧΟ.)

Πολιτιστικός και Πνευματικός Όμιλος Ν. Παλατίων.

Σύλλογος Αυλωνιτών «ΤΟ ΣΑΛΕΣΙ»

Το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού Δήμου Ωρωπού εύχεται καλό φθινόπωρο και ευχαριστεί όλους τους Δημότες, μικρούς και μεγάλους φίλους του Δήμου Ωρωπού, για την αγάπη και τη συμπαράσταση τους, που είναι η ηθική ανταμοιβή για τους κόπους του και την ανάδειξη του τόπου μας.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΛΙΑΣ

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ-ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ

ΜΠΕΣΚΑ-ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ

ΣΚΑΛΑ ΩΡΩΠΟΥ-ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ

ΝΕΑ ΠΑΛΑΤΙΑ-ΣΑΛΕΣΙ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΛΙΑΣ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΛΤΑΝΙΩΤΗΣ