Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Τελετή Έναρξης του AKROPOLIS JET RAID 2018, OROPOS GREECE

 

Με μια λιτή, αλλά επιτυχημένη, εκδήλωση πραγματοποιήθηκε η Τελετή Έναρξης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Akropolis Jet Raid 2018, Oropos Greece, το απόγευμα της Δευτέρας 4 Ιουνίου, στην είσοδο του Πορθμείου Ωρωπού.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την Παρέλαση των Κρατών και Ομάδων, από το Αθλητικό Χωριό, στην παραλία Μαρκοπούλου, μέχρι την είσοδο του Πορθμείου.

Τις εντυπώσεις κέρδισαν οι αθλητές που παρέλασαν με τη συνοδεία των BLOCO SWINGUIERA – Samba Reggae Atenas, που τους έδειξαν το δρόμο σε αφροβραζιλιάνικους ρυθμούς.

Τα εντυπωσιακά τζετ σκι ρυμουλκούμενα, με τους οδηγούς τους, παρατάχθηκαν κατά μήκος της παραλίας, με φόντο τον Ευβοϊκό, ενώ παράλληλα 10 σκάφη τύπου Optimist, του Ναυτικού Ομίλου Ωρωπού, κοσμούσαν τα καταγάλανα νερά της θάλασσας.

  

Ο συμβολισμός και η προβολή του θαλάσσιου στοιχείου και της συμμετοχής Ελλήνων ναυταθλητών στη γιορτή, ήταν ιδιαίτερος.

Μετά το πέρας της παρέλασης, ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης και ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ω. κ. Στέφανος Δάβρης, απευθύναν χαιρετισμό, καλωσορίζοντας συμμετέχοντες, προσκεκλημένους και εθελοντές, στην μεγάλη αυτή αθλητική γιορτή, στον Ωρωπό.

Χαιρετισμό απεύθηναν και η εκπρόσωπος επικοινωνίας της αθλητικής αυτής διοργάνωσης της Κ.Ε.Δ.Ω. κ. Τόνια Πάπας, καθώς και εκπρόσωποι φορέων.

Στη συνέχεια, μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, με πολλούς ήχους και θεάματα, ανέβηκε στη σκηνή ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος «Άλμα Ωρωπού», παρουσιάζοντας δύο προγράμματα αισθητικής ομαδικής γυμναστικής και ρυθμικής γυμναστικής με μπάλες και κορύνες.

Ακολούθως την εμφάνιση του έκανε το τμήμα jumba της ΚΕΔΩ, όπου η υπεύθυνη κα Λυδία Σταυροπούλου με τους χορευτές, παρουσίασαν ένα υπέροχο χορευτικό προγράμματα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το χορευτικό τμήμα της ΚΕΔΩ. Αυλώνα της κας Βιβής Καλλίνη, σε τρεις δημοτικούς χορούς, από την Ικαρία, τη Νάξο και τη Μύκονο.

  

Η τελετή έναρξης έκλεισε με την παρουσίαση της τοπικής γαστρονομίας από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου Ωρωπού, όπου πρόσφεραν ένα κυρίως πιάτο και ένα γλυκό. Την εκδήλωση συντόνισε η υπεύθυνη της Κ.Ε.Δ.Ω. κα Σουλτάνα Μαμμή.

Στην μεγάλη γιορτή για τον Ωρωπό παρέστησαν ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Πάνος Σκουρολιάκος, ο Δήμαρχος Τανάγρας κ. Βασίλης Περγάλιας, σύσσωμη η Δημοτική Αρχή, στελέχη της Αντιπολίτευσης, Πρόεδροι και μέλη Πολιτιστικών Συλλόγων και Τοπικών Φορέων.