Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο Φεστιβάλ Χορωδιών Ενηλίκων Δήμου Ωρωπού

12.6.2016

Ένα υπέροχο απόγευμα Σαββάτου μας χάρισε η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ωρωπού (Κ.Ε.Δ.Ω.) με το 3ο Φεστιβάλ Χορωδιών Ενηλίκων Δήμου Ωρωπού που διοργάνωσε χθες, 11 Ιουνίου 2016, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κοινότητας Καπανδριτίου.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την κατάμεστη αίθουσα και καταχειροκρότησε τις εξαιρετικές φωνές των Χορωδιών Ενήλικων Πολιτιστικού & Πνευματικού Ομίλου Νέων Παλατίων, ΚΑΠΗ Αυλώνα, Ενηλίκων Αυλώνα (Κ.Ε.Δ.Ω.), Εκπολιτιστικού-Εξωραϊστικού Συλλόγου «ΑΦΙΔΝΕΣ 2000», Συλλόγου Αυλωνιτών «ΤΟ ΣΑΛΕΣΙ», Μορφωτικού Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Καλάμου Αττικής Μ.Π.Ε.Σ.ΚΑ. και Ενηλίκων Καπανδριτίου.

Η έναρξη πραγματοποιήθηκε με το καλωσόρισμα της εκπροσώπου της Κ.Ε.Δ.Ω. κ. Σουλτάνας Μαμμή προς όλους τους παρευρισκομένους και απηύθυναν χαιρετισμό ο Αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ω. κ. Νίκος Μαντάς και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Ωρωπού και Καπανδριτίου κ. Κων/νος Λιάκουρης. Λίγα λεπτά αργότερα ο Αντιδήμαρχος Καπανδριτίου κ. Δημήτρης Βελτανιώτης, απηύθυνε το χαιρετισμό του, τιμώντας με την παρουσία του την εκδήλωση αμέσως μόλις επέστρεψε από ταξίδι.

Μια ξεχωριστή εκδήλωση, που κατάφερε να γιορτάσουμε όλοι μαζί την ομορφιά και τη δύναμη της μουσικής. Το 3ο Φεστιβάλ Χορωδιών Ενηλίκων Δήμου Ωρωπού ολοκληρώθηκε με τη βράβευση των Χορωδιών. Τα βραβεία παρέλαβαν οι Διευθυντές των Χορωδιών: Αθανάσιος Θάνος, Αθανασία Βόγλη, Στυλιανή Νικολάου, Γρηγόρης Κακούρης, Γιώργος Βενετσάνος και Γεωργακοπούλου Βασιλική Νίκη.

Με την παρουσία τους τίμησαν το 3ο Φεστιβάλ Χορωδιών Ενηλίκων Δήμου Ωρωπού, ο Αντιδήμαρχος κ. Δ. Βελτανιώτης, ο Αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ω. κ. Νίκος Μαντάς, ο Πρόεδρος της Β/μιας Εκπαίδευσης Δήμου Ωρωπού κ. Γ. Μαντάς, η Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Ωρωπού κ. Δήμητρα Σωτήρχου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.κ. Νίκος Τζεβελέκος, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Ωρωπού και Καπανδριτίου κ. Κων/νος Λιάκουρης, Εκπρόσωποι Πολιτιστικών Συλλόγων, καθώς  και πολλοί φίλοι της μουσικής.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, η Κ.Ε.Δ.Ω. και οι κυρίες των Συλλόγων πρόσφεραν αναψυκτικά και εδέσματα στους καλεσμένους. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στις Χορωδίες και σε όλους όσους συμμετείχαν.

Ο Αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ω. κ. Νίκος Μαντάς, η κ. Σουλτάνα Μαμμή και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Ωρωπού και Καπανδριτίου κ. Κων. Λιάκουρης
Ο Αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ω. κ. Νίκος Μαντάς, η κ. Σουλτάνα Μαμμή και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Ωρωπού και Καπανδριτίου κ. Κων. Λιάκουρης

 

Πολιτιστικός & Πνευματικός Όμιλος Νέων Παλατίων - Διεύθυνση Χορωδίας κ. Αθανάσιος Θάνος
Πολιτιστικός & Πνευματικός Όμιλος Νέων Παλατίων – Διεύθυνση Χορωδίας κ. Αθανάσιος Θάνος

 

Χορωδία ΚΑΠΗ Αυλώνα - Διεύθυνση Χορωδίας κ. Αθανασία Βόγλη - Στην προσφώνηση η κ. Ελεάνα Καπράνου, εκπρόσωπος της Κ.Ε.Δ.Ω.
Χορωδία ΚΑΠΗ Αυλώνα – Διεύθυνση Χορωδίας κ. Αθανασία Βόγλη – Στην προσφώνηση η κ. Ελεάνα Καπράνου, εκπρόσωπος της Κ.Ε.Δ.Ω.

 

Χορωδία Ενηλίκων Αυλώνα Κ.Ε.Δ.Ω. - Διεύθυνση Χορωδίας κ. Στυλιανή Νικολάου
Χορωδία Ενηλίκων Αυλώνα Κ.Ε.Δ.Ω. – Διεύθυνση Χορωδίας κ. Στυλιανή Νικολάου

 

Εκπολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος ΑΦΙΔΝΕΣ 2000 - Διεύθυνση Χορωδίας κ. Γρηγόρης Κακούρης
Εκπολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος ΑΦΙΔΝΕΣ 2000 – Διεύθυνση Χορωδίας κ. Γρηγόρης Κακούρης

 

Σύλλογος Αυλωνιτών ΤΟ ΣΑΛΕΣΙ - Διεύθυνση Χορωδίας κ. Αθανασία Βόγλη - Ο Αντιδήμαρχος Καπανδριτίου κ. Δ. Βελτανιώτης απευθύνει τον χαιρετισμό του
Σύλλογος Αυλωνιτών ΤΟ ΣΑΛΕΣΙ – Διεύθυνση Χορωδίας κ. Αθανασία Βόγλη – Ο Αντιδήμαρχος Καπανδριτίου κ. Δ. Βελτανιώτης απευθύνει τον χαιρετισμό του

 

Μορφωτικός Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Καλάμου Αττικής Μ.Π.Ε.Σ.ΚΑ. - Διεύθυνση Χορωδίας κ. Γιώργος Βενετσάνος
Μορφωτικός Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Καλάμου Αττικής Μ.Π.Ε.Σ.ΚΑ. – Διεύθυνση Χορωδίας κ. Γιώργος Βενετσάνος

 

Χορωδια Ενηλίκων Καπανδριτίου - Διεύθυνση Χορωδίας κ. Γεωργακοπούλου Βασιλική Νίκη
Χορωδια Ενηλίκων Καπανδριτίου – Διεύθυνση Χορωδίας κ. Γεωργακοπούλου Βασιλική Νίκη

 

ΒΡΑΒΕΙΑ

 

3ο Φεστιβάλ Χορωδιών Ενηλίκων Δήμου Ωρωπού