Με επιτυχία το «Ελληνικό Γλέντι» στη Νέα Πολιτεία Ωρωπού (Φωτογραφίες & Βίντεο)

Μια ξεχωριστή λαϊκή μουσική βραδιά διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Πολιτείας, το βράδυ του Σαββάτου 19 Αυγούστου, στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στη Νέα Πολιτεία.

Φιλόξενα τα μέλη του Συλλόγου και ο Αντιπρόεδρος κ. Χρήστος Μπακάρας, υποδέχθηκαν τον κόσμο και φρόντισαν να διοργανώσουν μια μεγάλη γιορτή, όπου όλοι διασκέδασαν και έζησαν μια αξέχαστη ελληνική λαϊκή βραδιά.

Πρόκειται για μια εκδήλωση που ξεκίνησε δειλά-δειλά,  το 1988, με στόχο οι κάτοικοι, οι περισσότεροι οικιστές τότε, μετά της Παναγίας να αποχαιρετούν με ένα γλέντι το καλοκαίρι. Τελικά κατέληξε να μετατραπεί σε έθιμο που διατηρείται  μέχρι σήμερα και κάθε χρόνο συγκεντρώνει όλο μεγαλύτερο πλήθος κόσμου.

Στην «ταράτσα» του Ωρωπού, στη Νέα Πολιτεία,  μέσα στο πράσινο, πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν και απόλαυσε ένα αυθεντικό Ελληνικό Γλέντι  με συντροφιά μια υπέροχη λαϊκή ορχήστρα η οποία έπαιξε από νησιώτικα, δημοτικά μέχρι και λαϊκά τραγούδια σκορπίζοντας πολύ κέφι.   Άφθονοι οι μεζέδες, ενώ το κρασί και η μπύρα έρρεαν όλο το βράδυ.

Ήταν ένα γλέντι που κράτησε μέχρι το πρωί δείχνοντας ότι οι Έλληνες μπορούν και απλά να διασκεδάσουν, να μην χάσουν τη χαρά της ζωής και την ενέργειά τους παρά την οικονομική  κρίση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.