Με θρησκευτική λαμπρότητα τιμήθηκε η μνήμη του πολιούχου Οινοφύτων Αγίου Σπυρίδωνα

Με  κατάνυξη και  κάθε  θρησκευτική λαμπρότητα, τελέστηκε τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, η μνήμη του   προστάτη και πολιούχου των Οινοφύτων Αγίου Σπυρίδωνα, γενέτειρα του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης  Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου.

Κατά τον Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό μετ αρτοκλασίας, χοροστάτησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιος και ο Επίσκοπος Τανάγρας κ. Απόστολος.

Ακολούθως έγινε η  Λιτάνευση  της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Σπυρίδωνα, στους δρόμους της πόλης με συνοδεία του Χορευτικού Τμήματος του ΚΕΔ Οινοφύτων και πλήθος πιστών..

Στο Μέγα Πανηγυρικό  Εσπερινό παρέστησαν ο Δήμαρχος Βασίλης Περγάλιας, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Μουλκιώτης η Αντιπεριφερειάρχης Φανή Παπαθωμά, ο Δήμαρχος Αλιάρτου και Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Ντασιώτης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Περιφερειακός  Σύμβουλος  Γιώργος Βουγέσης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Λουκία Θεοδώρου, οι Αντιδήμαρχοι  Γιάννης Αναστασίου, και Χριστίνα  Κουτρούμπα, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Τανάγρας Γιάννης Γκίνης, ο Επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Νίκος Παπαϊωάννου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χρήστος Πέτρου,  Γιάννης Καμινιώτης, Βασίλης Βλάχος, Σπ. Βρούβας, Κ. Ζαχάρη, ο κ. Λάθηρας,  ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Χρήστος Κατσίφης, ο Υποδιοικητής της ΠΥ Οινοφύτων Α. Βλαχογιάννης και  εκπρόσωποι της 114 Π.Μ και της Αστυνομίας.