Με λαμπρότητα γιορτάστηκε ο Άγιος Σπυρίδωνας στα Οινόφυτα

Με  κάθε  θρησκευτική λαμπρότητα, χοροστατούντος κατά την Θεία Λειτουργία του Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεωργίου εορτάστηκε στις 12 Δεκεμβρίου ο  προστάτης και πολιούχος των Οινοφύτων Άγιος Σπυρίδων, γενέτειρας του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης  Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Ο Αρχιμανδρίτης κ. Μελέτιος χοροστάτησε, την παραμονή  της εορτής, κατά τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό και την περιφορά της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Σπυρίδωνα, συνοδία της Φιλαρμονικής Ψαχνών Ευβοίας.

Παρούσα ήταν σύσσωμη η Δημαρχιακή Αρχή του Δήμου Τανάγρας με επικεφαλή τον Δήμαρχο κ. Β. Περγάλια τους Αντιδημάρχους κες Μαρία Νίκα και Γωγώ Καμπιώτου και τους κους Ηλ. Δημητρίου και Σπ. Σταμάτη, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Γ. Βουγέση, τον Πρόεδρο της ΔΗ.ΚΕΤ. κ Δ. Σαμουρέλη, τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ Τανάγρας κ. Γ. Γκίνη  την Πρόεδρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου κα Ελένη Ζαφειροπούλου, τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου κ. Γ. Καμινιώτη, και τους Δημοτικούς Συμβούλους Δ. Δριχούτη και Αλ. Ανυφαντή και από την Αντιπολίτευση κα Γ. Κακάλια.

Επίσης παρέστησαν ο Δήμαρχος Θηβών κ. Σπ. Νικολάου,  ο πρώην Δήμαρχος Οινοφύτων Κ. Δάβρης και πλήθος πιστών που έσπευσαν να προσκυνήσουν και να ακολουθήσουν με ευλάβεια την μεγαλοπρεπή περιφορά.