Με λαμπρότητα ο Καθαγιασμός των Υδάτων στο Δήλεσι

Με κάθε θρησκευτική λαμπρότητα γιορτάστηκαν, σήμερα, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Τανάγρας,  τα Άγια Θεοφάνεια και ο Καθαγιασμός των Υδάτων.

Επίκεντρο το Σχηματάρι, όπου στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών τελέστηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία, στην οποία παρέστη ο Δήμαρχος Τανάγρας κ. Βασίλης Περγάλιας και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ακολούθως έγινε η καθιερωμένη τελετή κατάδυσης του  Σταυρού στην προβλήτα του Ναυτικού Ομίλου Δηλεσίου, παρουσία εκατοντάδων πιστών, βοηθούντος και του εξαιρετικά καλού καιρού.

Παρέστησαν ο Δήμαρχος Τανάγρας κ. Βασίλης Περγάλιας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχ. Κουρουτός, οι Αντιδήμαρχοι κ. Ηλ. Δημητρίου και Γ. Αναστασίου, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΤ κ. Αλ. Ανυφαντής, η Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κα Ελ. Ζαφειροπούλου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Γωγώ Καμπιώτου, Γ. Βουγέσης, Ξ. Χαρίσης, Αντ. Κανέλλος, Ν. Βρατσιώτης και Λ. Μαυράκης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Οινοφύτων κ. Γ. Καμινιώτης, καθώς και  ο Πρόεδρος του ΝΟΔ κ. Δημ. Αλεξόπουλος.

Ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ναυτικού Ομίλου  Δηλεσίου στα γραφεία του Συλλόγου από τον Δήμαρχο Τανάγρας κ. Βασίλη Περγάλια και τον Πρόεδρο κ. Δ.  Αλεξόπουλο.