Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι 25οι Αγώνες Στίβου Δημοτικών Σχολείων Ωρωπού

 Μεγάλη η συμμετοχή των δημοτικών  σχολείων από όλο τον Καλλικρατικό Δήμο Ωρωπού

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή μαθητών διεξήχθησαν χθες 10 Ιουνίου 2017, οι 25οι Αγώνες Στίβου Δημοτικών Σχολείων Ωρωπού, που διοργάνωσε η Κ.Ε.Δ.Ω σε συνεργασία με τον Γ.Α.Σ. Ωρωπού, στο Δημοτικό Στάδιο Σκάλας Ωρωπού.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το Δημοτικό Στάδιο για να εμψυχώσει τους μικρούς μαθητές που έλαβαν μέρος από όλα τα δημοτικά σχολεία του Δήμου, οι οποίοι και βραβεύτηκαν για τη συμμετοχή τους.

Μια αξιέπαινη προσπάθεια που ανέδειξε το αθλητικό πνεύμα και το ευ αγωνίζεσθε αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πως σημασία έχει η καλή θέληση για να επιτευχθούν σημαντικές δραστηριότητες, ώστε τα νέα παιδιά να αποκτούν ουσιαστικά ενδιαφέροντα.

Με την παρουσία τους τίμησαν τους Αγώνες Στίβου ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ω. κ. Στέφανος Δάβρης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ωρωπού κ. Στέργιος Γκικάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Βελτανιώτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σπύρος Καυκόπουλος και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Νέων Παλατίων κ. Αντώνης Καζαμίας.

Το επιτελείο της Κ.Ε.Δ.Ω, οι εθελοντές του Πολιτιστικού Συλλόγου Συκαμίνου και η υπεύθυνη κ. Σουλτάνα Μαμμή, με αφοσίωση και υπευθυνότητα  συντόνισαν τη διεξαγωγή των Αγώνων Στίβου, σε συνεργασία με τους καθηγητές φυσικής αγωγής του Δήμου.

Ο Δήμος είχε λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε οι αγώνες να διεξαχθούν με απόλυτη ασφάλεια για τους μικρούς αθλητές. Παρών ήταν το ασθενοφόρο του Δήμου, ενώ ο κ. Σ. Καυκόπουλος εκτέλεσε και χρέη γιατρού.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν, στους γονείς τους αλλά και στους διοργανωτές για την άψογη προσπάθεια.