Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι 26οι Αγώνες Στίβου Δημοτικών Σχολείων Ωρωπού

Μεγάλη η συμμετοχή των Δημοτικών  Σχολείων από όλο τον Καλλικρατικό Δήμο Ωρωπού

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή μαθητών διεξήχθησαν χθες 3 Ιουνίου 2018, οι 26οι Αγώνες Στίβου Δημοτικών Σχολείων Ωρωπού, που διοργάνωσε η Κ.Ε.Δ.Ω σε συνεργασία με τον Γ.Α.Σ. Ωρωπού, στο Δημοτικό Στάδιο Σκάλας Ωρωπού.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το Δημοτικό Στάδιο για να εμψυχώσει τους μικρούς μαθητές που έλαβαν μέρος από όλα τα δημοτικά σχολεία του Δήμου, οι οποίοι και βραβεύτηκαν για τη συμμετοχή τους.

Μια αξιέπαινη προσπάθεια που ανέδειξε το αθλητικό πνεύμα και το ευ αγωνίζεσθε αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πως σημασία έχει η καλή θέληση για να επιτευχθούν σημαντικές δραστηριότητες, ώστε τα νέα παιδιά να αποκτούν ουσιαστικά ενδιαφέροντα.

Με την παρουσία τους τίμησαν τους Αγώνες Στίβου ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης,  η Πρόεδρος της ΔΕΠ Ωρωπού κα Ανδριάννα Αλεξανδράτου, καθώς  ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Νέων Παλατίων κ. Θεοφάνης Καζαμίας.

Το επιτελείο της Κ.Ε.Δ.Ω,  και η υπεύθυνη κ. Σουλτάνα Μαμμή, με αφοσίωση και υπευθυνότητα  συντόνισαν τη διεξαγωγή των Αγώνων Στίβου, σε συνεργασία με τους καθηγητές φυσικής αγωγής του Δήμου.

Ο Δήμος είχε λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα, ώστε οι αγώνες να διεξαχθούν με απόλυτη ασφάλεια για τους μικρούς αθλητές.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν, στους γονείς τους αλλά και στους διοργανωτές για την άψογη προσπάθεια.