Με μεγάλη επιτυχία η Γιορτή της Σαρδέλας 2017 στους Αγίου Αποστόλους Καλάμου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 4 Αυγούστου,  η παραδοσιακή Γιορτή της Σαρδέλας 2017 στον Κάλαμο, παρουσία του Δημάρχου Ωρωπού κ. Θωμά Ρούσση.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Καλάμου Αττικής Μ.Π.Ε.Σ.Κ.Α., σε άριστη συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού Δήμου Ωρωπού και τον Πρόεδρο του κ. Μιχάλη Τόλια.

Η Πλατεία Αγίων Αποστόλων Καλάμου, ξεχείλισε από τον κόσμο που προσήλθε για να απολαύσει τη μεγάλη γιορτή που ο Σύλλογος Μ.Π.Ε.Σ.Κ.Α κατάφερε να κάνει θεσμό.

Το γραφικό λιμανάκι των Αγ. Αποστόλων πλημμύρισε από την μυρωδιά της σαρδέλας στα κάρβουνα, ενώ τα παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό παρουσιάζοντας ένα υπέροχο παραδοσιακό πρόγραμμα. Η χορωδία του Συλλόγου κατάφερε με τις υπέροχες μελωδίες της υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Γιώργου Βενετσιάνου, να δώσει μια ξεχωρίστή νότα στην επιτυχημένη βραδιά.

Η βραδιά κύλησε με πολύ κέφι και διασκέδαση συνοδεία λαϊκής μουσικής με τις ξεχωριστές φωνές του Ματθαίου Γιαννούλη και της Ιωάννας Λεγάκη, ενώ στη γιορτή βρέθηκε και η γνωστή τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου.

Συγχαρητήρια στους συνδιοργανωτές για την άψογη συνεργασία, καθώς κατάφεραν να πετύχουν ένα εκπληκτικό και πετυχημένο αποτέλεσμα.