Με μεγάλη επιτυχία η Καλοκαιρινή Μαθητική Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Ωρωπού

Με μια υπέροχη μουσική συναυλία  ολοκλήρωσε τα μαθήματα του Δημοτικού Ωδείου Ωρωπού, η Κ.Ε.Δ.Ω., το βράδυ του Σαββάτου 3 Ιουλίου 2021, στο χώρο των Παλαιών Φυλακών στη Σκάλα Ωρωπού, παρουσία του Δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη.

Στην συναυλία συμμετείχαν μαθητές από όλα τα τμήματα του Δημοτικού Ωδείου, οι οποίοι με τη συνοδεία των δασκάλων τους παρουσίασαν μουσικά έργα που διδάχθηκαν στη διάρκεια της χρονιάς. Με τις υπέροχες φωνές τους αλλά και με τις μελωδίες των μουσικών οργάνων τους, χάρισαν σε όσους παρευρέθηκαν μια υπέροχη καλοκαιρινή μουσική βραδιά υπό το φως των αστεριών.

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ω. κ. Άγγελος Χατζηιωάννου, στον χαιρετισμό του, ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν και αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες που δημιουργήθηκαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, επισημαίνοντας ότι χρειάστηκε να ξεπεραστούν πολλά εμπόδια, ώστε να πραγματοποιηθεί η διοργάνωση αυτής της μαθητικής συναυλίας.

Ο κ. Χατζηιωάννου ευχαρίστησε τη Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου κα Κωνσταντίνα Χάνδρου για την εξαιρετική δουλειά της και για την άψογη συνεργασία τους. Ευχαρίστησε επίσης όλους τους καθηγητές, τους μαθητές και τις οικογένειες του και ευχήθηκε να έχουν όλοι ένα καλό και χαρούμενο καλοκαίρι.

Η Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου κα Κωνσταντίνα Χάνδρου, ευχαρίστησε με τη σειρά της τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ω, τους καθηγητές και τους μαθητές, για την άψογη συνεργασία τους και για το πνεύμα ομαδικότητας. Η κα Χάνδρου εξέφρασε την ικανοποίηση της για την ομαδική δουλειά που έγινε όλη τη χρονιά, η οποία απέφερε εξαιρετικά αποτελέσματα και άριστες επιδόσεις.

Η υπέροχη μουσική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την Ορχήστρα Λαϊκών Οργάνων που μας ταξίδεψε με αγαπημένα διαχρονικά λαϊκά τραγούδια σε περασμένες δεκαετίες.

Την καλοκαιρινή μαθητική συναυλία παρακολούθησε πλήθος κόσμου που καταχειροκρότησε τους εξαιρετικούς μουσικούς, τους οποίους ανέδειξε ο Δήμος Ωρωπού μέσα από τα μουσικά τμήματα της Κ.Ε.Δ.Ω.

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ω. κ. Άγγελο Χατζηιωάννου και στη Διευθύντρια του Ωδείου κα Κωνσταντίνα Χάνδρου, στους καθηγητές και σε όλους τους μαθητές, για την άψογη δουλειά τους.

Σήμερα Κυριακή 4 Ιουλίου 2021, στις 20:15 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η Μαθητική Συναυλία του Ωδείου Καπανδριτίου στο κτίριο της Κοινότητας.