Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το “ALL STAR Gymnastics 2017” από το “ΑΛΜΑ ΩΡΩΠΟΥ”

Ένα μεγάλο και σπουδαίο Φεστιβάλ Γυμναστικής , το “ALL STAR Gymnastics 2017”, διοργάνωσε ο Αθλητικός και Γυμναστικός Σύλλογος «ΑΛΜΑ ΩΡΩΠΟΥ»το Σάββατο και την Κυριακή 8 -9 Απριλίου στο Κλειστό Γήπεδο Αυλώνα.

Για μια ακόμα φορά το «ΑΛΜΑ Ωρωπού» μας εξέπληξε ευχάριστα με αυτή του την πρωτοβουλία, καθώς ήταν ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός που έλαβε για πρώτη φορά  μέρος στο Δήμο Ωρωπού και θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία υπερβαίνοντας τις 350, ενώ έλαβαν μέρος Σχολές Χορού, Αθλητικά Σωματεία και Γυμναστήρια εντός και εκτός Νομού Αττικής, με προγράμματα Ρυθμικής, Ενόργανης, Ομαδικής Αισθητικής Γυμναστικής, Cheerleading, Αγωνιστικά και μαζικά τμήματα.

Ακολουθώντας την ιδέα και τη φιλοσοφία της Γυμναστικής, το Φεστιβάλ ήταν μη αγωνιστικού χαρακτήρα και βραβεύτηκαν όλοι.

Στο “ALL STAR Gymnastics 2017”, δίπλα στο «ΑΛΜΑ ΩΡΩΠΟΥ», στάθηκε και ο Φυσιοθεραπευτής κ. Χρήστος Νικολαΐδης, από το Medzen physiotherapy Center–Oropos, με την ομάδα του, προσφέροντας τις απαραίτητες υπηρεσίες του στις Αθλήτριες /Αθλητές.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Ωρωπού, της Κ.Ε.Δ.Ω. και της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (Ε.Γ.Ο.), ενώ οι εθελοντές του Πολιτιστικού Συλλόγου Συκαμίνου έλαμψαν με την παρουσία τους και τις άψογα οργανωμένες υπηρεσίες που προσέφεραν εθελοντικά.

Ο Πρόεδρος από το   «ΑΛΜΑ Ωρωπού»  κ. Ευάγγελος Ανδρεδάκης και τα μέλη, ευχαριστούν όλους για την συμμετοχή τους και το άψογο αποτέλεσμα και εύχονται Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα!!!