Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 8ο Φεστιβάλ Χορωδιών Κ.Α.Π.Η. από την Κ.ΕΔ.Ω.

Ένα υπέροχο μουσικό απόγευμα Σαββάτου μας χάρισε η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ωρωπού (Κ.Ε.Δ.Ω.) με το 8ο Φεστιβάλ Χορωδιών Κ.Α.Π.Η., που διοργάνωσε χθες, 24 Μαρτίου 2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου-Λυκείου Αυλώνα.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την κατάμεστη αίθουσα και καταχειροκρότησε τις εξαιρετικές φωνές των Χορωδιών Κ.Α.Π.Η. Νέας Πεντέλης, υπό τη Διεύθυνση του κ. Γιώργου Ζιάκα, Κρυονερίου, υπό τη Διεύθυνση του κ. Κωνσταντίνου Γεωργάκη, Καπανδριτίου (Κ.Ε.Δ.Ω.), υπό τη Διεύθυνση της κας Αθανασία Βόγλη, Θήβας-Βάγιων, υπό τη Διεύθυνση του κ. Κωνσταντίνου Δέδε, Ελευσίνας, υπό τη Διεύθυνση του κ. Νικόλαου Καρέλου  και Αυλώνα, υπό τη Διεύθυνση της κας Αθανασίας Βόγλη.

Μια ξεχωριστή εκδήλωση, που κατάφερε να ενώσει τις φωνές των Κ.Α.Π.Η. από διάφορες περιοχές, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι η ομορφιά και η δύναμη της μουσικής μας φέρνει πιο κοντά.

Στο 8ο Φεστιβάλ Χορωδιών Κ.Α.Π.Η. βραβεύτηκαν όλες οι Χορωδίες. Την υπέροχη εκδήλωση συντόνισε η υπεύθυνη της Κ.Ε.Δ.Ω. κα Σουλτάνα Μαμμή, η οποία βράβευσε την κα Αθανασία Βόγλη και την συνεχάρη για την εξαιρετική δουλειά που κάνει.

Με την παρουσία τους τίμησαν το 8ο Φεστιβάλ Χορωδιών Κ.ΑΠ.Η., ο Αντιδήμαρχος Αυλώνα κ. Χρήστος Σιδέρης, ο Αντιδήμαρχος Καπανδριτίου κ. Δ. Βελτανιώτης, ηΠρόεδρος της ΔΕΠΙΣ Ωρωπού κ. Δήμητρα Σωτήρχου-Τοτόμη, Εκπρόσωποι Πολιτιστικών Συλλόγων, καθώς  και πολλοί φίλοι της μουσικής.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, η Κ.Ε.Δ.Ω. πρόσφερε αναψυκτικά και νηστίσιμα εδέσματα στους καλεσμένους. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στις Χορωδίες και σε όλους όσους συμμετείχαν.