Με μεγάλη επιτυχία το γλέντι του ΚΚΕ στο Δήλεσι

Το δικό τους  ραντεβού έδωσαν, την Παρασκευή, 4 Αυγούστου,  το βράδυ, στην πλατεία του Δηλεσίου τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ σε ένα ξεχωριστό λαϊκό συναπάντημα που διοργάνωσαν οι Κομματικές Οργανώσεις του κόμματος Σχηματαρίου, Οινοφύτων και Αυλώνα.

Ήταν μια συνεύρεση γεμάτη κέφι,  καλό κρασί και μεζέδες,  υπό τους ήχους λαϊκής ορχήστρας  μουσικής παιδιών της ΚΝΕ, που έδωσαν ρεσιτάλ μουσικής με τραγούδια που έγραψαν τη δική τους ιστορία μέσα  από τους αγώνες του λαού.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μέσα στο πλαίσιο της ενίσχυσης της συντροφικότητας των στελεχών του ΚΕΕ σε μια εποχή όπου τα προβλήματα ταλανίζουν τους πολίτες. Όπως τόνισε ο Γραμματέας των Οινοφύτων κ. Θεοδόσης Μπενάτος, το ΚΚΕ με αυτές τις εκδηλώσεις θέλει να δώσει μια άλλη νότα στη ζωή. Μακριά από την ανέχεια. Πιο ευχάριστη και πιο αισιόδοξη. Μια φυγή εξόδου, έστω και παροδική,  από την σκληρή πραγματικότητα. Να δείξει ότι υπάρχει και μια άλλη ζωή πιο χαρούμενη που έχουν δικαίωμα οι Έλληνες να απολαύσουν μακριά από τα μνημόνια. Το ΚΚΕ ξέρει να αγωνίζεται αλλά και να διασκεδάζει.

Παρόντες ο Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Τανάγρας κ. Δημοσθένης Θεοδώρου, ψυχή της εκδήλωσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Ωρωπού κ. Μιχ. Χασιώτης, ο Γραμματέας Οινοφύτων του ΚΚΕ κ. Θεοδόσης Μπενάτος και μέλη της Τομεακής Επιτροπής Θήβας -Οινοφύτων. Και  φυσικά πολλά μέλη του ΚΚΕ όλων των ηλικιών που χόρεψαν και τραγούδησαν μέχρι πρωίας σε μια αξέχαστη για την απλότητά της μουσική βραδιά αλλά ζεστή κι ανθρώπινη.