Με μεγάλη συμμετοχή η συνεστίαση του ΚΚΕ στον Ωρωπό

Με μεγάλη επιτυχία, καθώς η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, η Κομματική Οργάνωση Ωρωπού του ΚΚΕ πραγματοποίησε την φετινή της συνεστίαση το μεσημέρι της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της οικονομικής εξόρμησης του Κόμματος.

Χαρακτηριστικό της επιτυχίας ήταν ότι η εκδήλωση στηρίχτηκε από το σύνολο, σχεδόν, των μικρομεσαίων επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων της περιοχής, οι οποίοι προσέφεραν τα δώρα της λαχειοφόρου.

Την εκδήλωση άνοιξε ο γραμματέας της οργάνωσης, ο οποίος, αφού καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους, αναφέρθηκε στις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις. Μεταξύ άλλων τόνισε την ανησυχία του Κόμματος για τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, την γενίκευση των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων αποτέλεσμα της όξυνσης της καπιταλιστικής κρίσης.

Επίσης υπογράμμισε ότι το ΚΚΕ παλεύει ενάντια στον καπιταλισμό που γεννάει φτώχια-πολέμους-προσφυγιά, καθώς και ότι οι κομμουνιστές δεν έχουν λείψει από κανέναν καθημερινό αγώνα για την καλυτέρευση της ζωής των λαϊκών στρωμάτων.

Ακολούθησε χαιρετισμός του Βουλευτή του ΚΚΕ στην  Περιφέρεια Αττικής κ. Γιάννη Γκιόκα, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεγάλη συμμετοχή των μελών του κόμματους και ζήτησε όλοι να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντίστασης κατά της αντιλαϊκής πολιτικής που ασκεί η σημερινή κυβέρνηση των μνημονίων.

Επίσης χαιρετισμό απηύφθηνε  και ο Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ωρωπού Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Μιχάλης Χασιώτης.

Στην συνέχεια την σκυτάλη πήρε το συγκρότημά της συντονιστικής επιτροπής αναπήρων, οι οποίοι στηρίζουν τις εκδηλώσεις του Κόμματος.  Με εξαιρετικό μουσικό πρόγραμμα έδωσαν το ρυθμό στα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ οι οποίοι από νωρίς είχαν κατακλύσει την αίθουσα της εκδήλωσης και μέσα σε συντροφικό κλίμα τραγούδησαν και χόρεψαν μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες.